dinsdag 13 juni 2017

Winterfair groenrijk zevenaar 2016

Met meer dan kramen is onze overdekte fair inmiddels een begrip in Zevenaar en omgeving. Onze klanten hebben ons wederom massaal . Er staan veel kramen met leuke producten als beauty, streekproducten, sieraden e. Entree en parkeren is gratis. Dit is echter niet juist. Veel schade en overlast door .

Beide dagen kunt u onze veelzijdige winterfair. Wij zorgen voor drinken en iets lekkers tijdens de workshop! De kosten zijn euro per kind. U wilt er dit weekend even uit, maar waar in de provincie is wat leuks te beleven?


Omroep Gelderland helpt u een handje. Een greep uit het aanbod. Tuincentrum Kampschreur Groessenkm. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Rijnwaarden en omgeving huis-aan-huis verschijnt.


De glühwein is gemaakt van verse ingrediënten en onze eigen rode wijn.

Groenrijk Zevenaar , Pannerdenseweg 8a, Zevenaar. Raadsleden, wethouders en bewoners van Groot Holthuizen in actie tijdens NL Doet om te komen tot een . Afgelopen zaterdag hield het Fitnesscentrum Zevenaar een spinningmarathon waarvan de opbrengst bedoeld was voor de Kinderboerderij. Pallethoutdecoratie A3V is regelmatig te vinden op evenementen in de Achterhoek.


Op deze pagina vind je een overzicht van toekomstige evenementen waar je ons kunt vinden, maar ook evenementen waar we eerder geweest zijn. Hoofddoel is om ongeveer 4kinderen in Yei, . De roosjes van de boog aan de Landkamp gaan erin. Handgemaakte wagenspanner voor de wandelwagen of Maxi Cosi. Met gehaakte en naturel houten kralen.


Westervoort, Zevenaar en Oud- Zevenaar. Green Your Day Award in de Liemers. Winterfair en Candle-light avond(en) bij onze adverteerders. Op zoek naar nieuwe bestuursleden.


Nieuwe boeken bij bibliotheek de Liemers. De Winger de Bongerd Doetinchem. Wassinkbrinkweg Doetinchem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts