dinsdag 6 juni 2017

Optisport health club vlissingen

Locatiemanager: Cees van Dongen . Abonnementen OHC Midden - maanden Abonnementen structuur OHC Midden - maanden. Op welk moment je ook wil sporten of wat je doen maakt totaal niet uit. Je kan altijd terecht bij de verschillende zalen.


Voor elk abonnement een opzegbrief.

Nooit meer te laat met opzeggen! Ik vul nog meer gegevens aan. Dit profiel is compleet. Hoe ver is dit bij mij . Tevens mag je deelnemen aan alle groepslessen van zowel fitness als zwembad. ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook!


Like en deel de nieuwe pagina LikeWin en . Sportschool of fitnessstudio.

Laat op tijd weten dat je verhuist. Artikel Abonnementsvorm. De overeengekomen abonnementsvorm staat op de voorzijde van het inschrijfformulier vermeld. In het abonnement zijn de volgende faciliteiten inbegrepen: het trainen in de (cardio) fitnessruimte en het deelnemen aan alle . Het fitness centrum voor iedereen die zijn spieren wil versterken, wilt afvallen, zijn conditie wilt verbeteren of een van de vele andere mogelijkheden. Voeg toe aan je mobiel: QR Code.


Geef hierbij aan naar welke locatie(s) je voorkeur uit gaat. Wees er snel bij, want locaties worden toegewezen aan de eerst reagerende trainers. This website requires cookies to work properly. The only cookie that we store is a unique session identifier of the user connection:userid.


You can change your browser preferences to disable using . Route Leden Ik sport hier. Wil je aan je conditie werken, je figuur verbeteren of gewoon even lekker ontspannen in de sauna, dan zijn wij de ideale Health Club voor jou. Vlissingen in Nederland.


Maak kennis met onze nieuwe release! Op deze dag hebben we een speciale actie .

Optisport als private partner een nieuw soort legitimering gevraagd. Gelukkig is die niet al te moeilijk te vinden:. Projecten waarin Optisport en.


Optisport Health Clubs per jaar bij bestaande en nieuwe exploitatieprojecten van Optisport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts