vrijdag 16 juni 2017

Bamboekwekerij schellinkhout

U kunt bij ons terecht voor planten voor de tuin en het balkon. Ook voor grotere leveranties, bijvoorbeeld voor. BAMBOE KWEKEN (dreams cost money!) U bent op zoek naar een nieuwe hobby ……….


U wilt op kleine schaal een bamboekwekerij beginnen……. U wilt de grootste bamboekwekerij van Europa worden !

Op ons ha groot terrein kweken we meer dan soorten bamboe. De show- tuinen en het bamboebos zijn ongeveer hectare groot. Ter afsluiting komt u langs onze showtuinen, waar u inspiratie kunt op doen voor huis en tuin.


Schellinkhout (gemeente 0). Hoe ziet de soort eruit, voor welke toepassing is het bruikbaar, groeiwijze, onderhoud etc. Een bezoek aan de bamboekweker voorkomt dit. Andere sites over bamboe.


In de navolgende lijst zijn de gegevens vermeld van een aantal bamboekwekers.

Als U een kweker wilt bezoeken is het verstandig om eerst te informeren naar de openingstijden om teleurstelling te voorkomen. Een passie die jaar geleden begon na een dagje aan de Noord-Hollandse kust. Tevens bamboekwekerij en verkoop van bamboe-producten. Niet voor niets is zijn bamboekwekerij één van de drie voornaamste in Noord-Nederland.


Hier stapte je echt een. Bloemen en planten startpagina, met als onderdeel een exotische planten forum en samenwerkingsbladen. Cemunnos voor informatie en aankopen van exoten, met leuk,.


Bakker Dirk de Groot Sr. Vanaf dat moment komt tante Smit als . Charley Younge uit Noord-Holland kweekt bamboe als siergewas. Maar hij ziet voor deze plant, die tot grote hoogte kan groeien, een veel bredere toepassing weggelegd. BamboeInformatieCentrum. Wij bieden één van de grootste bamboeverzamelingen van Nederland en Europa.


Wij hebben grote en kleine soorten in ons assortiment en kunnen u adviseren over het gebruik van bamboe in uw tuin. Voor gemakkelijk onderhoud kunt u ook niet woekerende bamboe soorten kopen. Aarzel niet om contact met ons op te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts