donderdag 15 juni 2017

Briggs and stratton motor afstellen

Quick how to for adjusting the carburetor on a Briggs and Stratton engine. Works on older briggs carbs with. Draai de kabel klem bout weer vast. Neem contact op met Uw Briggs. GEBRUIKEN TOT DE OLIE DRUK HERSTELD.


Ik heb thuis een tuinfrees staan (wou niet starten,er was geen ontsteking maar is ondertussen gefixt) nu heb ik het volgende probleem de motor start, loopt naar volle toeren en valt vervolgens uit.

Het is een mtd met een 1pk briggs en stratton motor. Iets vroeger zetten, bij een bs motor moet je de kap eraf halen en dan zitten er als het goed is twee sleufgaten bij de ontsteking. Dat schroefje waar jij het over hebt is de luchtschroef.


Waar kan ik nog naar kijken ? Learn how to repair and rebuild the small engine carburetor in your lawn mower or snow blower to ensure peak performance. Met elektronische ontsteking. Ontstekingsspoel - vervangt Briggs. Mijn grasmachine met een BriggsStratton motor 3.

EN de instructies voor de machine die deze motor aandrijft. Het niet opvolgen van instructies kan resulteren in ernstig letsel of de dood. Om deze reden dient u de bedieningsinstructies van de machine waarop uw motor geplaatst . Start de motor en warm deze ongeveer minuten op. Plaats met draaiende motor de. Adjusting the carburetor of the Briggs and Stratton equipment is procedure that can be done in just a few minutes.


Occasionally, the adjustment screw will move because of the vibrations from the engine , causing the motor to run poorly. Koop of Verkoop briggs en stratton motor op Marktplaats. Merk motor Briggs en Stratton ? Grasmaaier start niet meer. Luchtspleet ontstekingsspoel. HP en hij komt van de SEA J6serie.


Controle en afstelling van besturingskabels. Variaties van de motoren bevinden zich in een meerderheid van de duw en paardrijden grasmaaier merken. Het ontstekingssysteem van de Br . Oke, ik denk dat ik hier wel op de goede plaats ben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts