woensdag 19 april 2017

Tuinderij betekenis

Agrarisch bedrijf 2) Bloemisterij 3) Kwekerij 4) Tuinbouwbedrijf 5) Tuincentrum. Iemand die voor de verkoop groente of bloemen teelt. Wat betekent Tuinderij ? Hieronder vind je een betekenis van het woord Tuinderij Je kunt ook zelf een definitie van Tuinderij toevoegen.


De betekenis van tuinderij vind je op deze pagina. Er werd definitie van tuinderij gevonden in de woordenlijst.

Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. In alle windrichtingen niets dan glooiende groene landschappen met tuinderijen en wijngaarden. Dit moet ooit de beloning voor de pioniers geweest zijn, na een bijna onmenselijke tocht.


De historische betekenis van hun reis konden ze toen nog niet bevatten. Laat staan dat duizenden mensen, zoals wij, anderhalve eeuw. Hier vind u de betekenis , verklaring, definitie en synoniem voor de term Tuinderij. Dit is het Complete Synoniemen Woordenboek. De definitie van tuinderij is: tuindersbedrijf.


Betekenis van tuinderij : Market Garden (meervoud tuinderijen ) Een tuin waar groenten worden opgehaald voor de markt.

Je hebt gezocht op het woord: Tuinderij. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste . De groenteteelt is het telen van groente voor menselijk consumptie zowel in de vollegrond als in de glastuinbouw.


Een teler van groenten wordt een tuinder genoemd en zijn bedrijf een tuinderij. Vollegrondsgroentebedrijven zijn in toenemende mate sterk gespecialiseerd op een enkele teelt. Gärtnerei v, Gartenbaubetrieb m. Dit rapport is een advies voor Tuinderij Groenlan een biologische tuinderij gelegen tussen Voorschoten en Leidschendam. In dit gebied hebben provincie en gemeente plannen een ecologische verbindingszone te ontwikkelen: de Duivenvoorde corridor. Concluderend kan gesteld worden d. Deze categorisering is in ieder geval gerechtvaardigd voor de beleidsproblematiek van seizoenarbei waarbij de legitimerende rol van intermediaire belangenorganisaties slechts een zeer beperkte betekenis had.


In de figuur aan het einde van dit hoofdstuk heb ik de verschillende legitimanten en acceptanten van dit . Er kan geen combinatie van letters van het woord biedt een nieuw woord of een nieuwe term met betekenis. Door akkoord te gaan een brief toe te voegen, kunnen andere woorden worden samengesteld. Geen termen kunnen worden gevonden die precies één letter van het woord tuinderij bevat, zelfs door het mengen . Vergelijkbare woorden die betrekking hebben op het woord tuinderij zijn: bloemisterij, kwekerij, tuinbouwbedrijf.


De Nieuwe Tuinderij Oost en West.

Van der Goes en Groot ecologisch onderzoeks- en adviesbureau . De Raatakker - biologische tuinderij added new photos. Toch een bijzondere week. Terwijl de weersvoorspellingen voor deze week barsten van de slechte cijfers, staat deze vers geplanten pompoen plant er schraal bij.


Het heeft misschien wel onstuimig gewaaid regenen deed het niet van betekenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts