dinsdag 18 april 2017

Glassnijden

De beginselen van glassnijden. Glas snijden met Jan van Bakel. Als je eens een fancy glaasje wilt maken! Hier ziet u hoe wij u adviseren om glas te snijden.


Deze manier heeft u binnen enkele minuten geleerd.

Met een glassnijder en een goede vlakke ondergrond kom je in ieder geval erg ver. Of het nu gaat om een strook die er af moet, of dat u nu glas mooi rond wilt uitsnijden, met een glassnijder is het mogelijk. Oefen voordat u daadwerkelijk gaat snijden wel eerst.


Weten hoe je zelf glas snijdt kan van pas komen bij allerlei projecten: als je glas plaatst in je woning, als je glas-in-lood maakt, of bij een ander project waarbij je glas op maat nodig hebt. Gelukkig is het niet moeilijk,. Bent u benieuwd hoe u de glasplaat het beste op maat kunt snijden? Wij helpen u graag met een handig stappenplan!


Als u nieuwe beglazing in uw ramen wilt plaatsen, is het belangrijk dat deze precies op maat zijn.

Het kan natuurlijk voorkomen . Wil je zelf glas snijden ? Lees de uitgebreide tutorial op onze website. Met afbeeldingen en stap-voor-stap werkwijze. IKEA geheimen die jij nog niet wist (en nummer is leuk)! Superhandige tips voor AirFryer: baktijden en recepten. Silicagel-zakjes: gooi ze nooit meer weg, handige tips.


Als u een aantal voorzorgsmaatregelen neemt en de juiste gereedschappen en hulpmiddelen gebruikt, kunt u zelf eenvoudig glas op maat snijden. Om platen van glas te kunnen snijden heeft u een glassnijder nodig. Maar ook een stalen lineaal en voor de veiligheid zijn ook een . Nou nog deel twee: hoe krijg je de juiste sterkte.


Werkt het ook met veiligheidsglas of een plastic schaar? Ik heb van een goede vriend geleerd hoe ik glas kan snijden , en deze evaring deel ik graag met julie ! Allereerst heb je een glassnijder nodig deze kan je bij een bouwmarkt kopen ( kosten rond de euro ). Op de glassnijder zit een wieletje met nummers , zo kan je instellen num voor heel . CNC snijden of waterstraalsnijden?

Bij glasinlood groothandel Pfann-GBB vindt u alle merken glassnijders en glas snijsystemen voor het snijden van glas. Voor de juiste glassnijder moet u bij Pfann-GBB zijn. Glasbewerking: glas snijden. Ik ben bezig met het op maat snijden van glasplaten voor een sump. Hierbij loop ik steeds tegen weer het probleem aan dat het glas niet mooi recht breek.


In de lengte is de lijn is wel recht, maar het breukvlak zelf loopt scheef. WEL MET DE SNIJLIJN NAAR BOVEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts