vrijdag 7 april 2017

Tarieven waterbus

De fiets mag altijd gratis mee! Elke dag voordelig en snel naar school met het Waterbus abonnement! Waterbus vaart iedere dag met meerdere snelle schepen tussen Rotterdam en Dordrecht en de Drechtsteden.


Je kunt daardoor snel en comfortabel naar school zonder je zorgen te maken over verkeersdrukte, stoplichten of tegenwind. Reizen met de Waterbus , Producten, Klantenservice, Over waterbus. In juli stapte iedereen gratis aan boord van de Waterbus.

Vanaf augustus betalen passagiers voor een gewoon ticket euro. Met een reductietarief ga je v. Wij respecteren de privacy van onze medewerkers en niet iedereen kan dit waarderen. Vraag vooraf toestemming aan de bemanning. Deze worden direct door ons . Haringvliet met Waterbus ! LET OP: Vooraf reserveren is niet mogelijk.


U betaalt met OV-chipkaart onderstaande tarieven , (landelijke) kortingen zijn niet van toepassing.

Heeft u geen OV-chipkaart? Losse (dag)kaarten zijn aan boord contant verkrijgbaar. Groepen van personen of meer kunnen een groepskorting van op de losse kaartprijs krijgen (op aanvraag).


Voor zakelijke klanten gelden speciale tarieven voor de Waterbus Dagkaart en Arrangementen. Openbaar vervoer te water (OV te water) is eind jaren negentig van de 20e eeuw in Nederland opnieuw geïntroduceerd als vorm van openbaar vervoer. In tegenstelling tot een gewone veerdienst, ontvangt OV te water een gewone rijksbijdrage, net als het stads- en streekvervoer, op basis van opbrengstsuppletie. De Waterbus werkte ook een maand- en jaarabonnement en 10-rittenkaarten uit. Een overzicht van de tarieven vind je in onderstaande bijlage.


Reservatie vooraf is niet nodig. Dienstregeling, tarieven en reservatie: . Bij de start van de waterbus kiezen we er bewust voor om de tickets contant aan boord te verkopen. Voor passagiers die met vragen zitten over de tarieven of dienstregeling is het meteen een geschikt moment om hun vragen te beantwoorden.


De komende weken volgen de betaling met bankkaart aan . Het Tarieven Bureau Openbaar Vervoer (TB-OV) stemt de landelijke tarieven met de verschillende decentrale. Waterbus tezamen met de opdrachtgevers MRDH en de Provincie Zuid-Holland het Tourist Day Ticket. Hoe langer de duur, des te goedkoper het tarief per dag is.


Bij een dagkaart (of kaart voor meerdere dagen) is busvervoer op Lido of in Mestre ook inbegrepen.

Kinderen onder de jaar reizen gratis. Wie echter naar Marco Polo Airport wil reizen die zal een los . Ons vaargebied is opgedeeld in drie tariefzones: Oost, West en Centrum. In en tussen deze zones hanteren we ritprijzen per persoon: West.


Een plattegrond van alle steigerlocaties van . Limburg, Samenloop (Roermond-Maastricht en Sittard-Heerlen), Arriva, NS- tarief. II, Zeelan Fast Ferry Vlissingen-Breskens, Westerschelde Ferry ? Openbaar vervoer Venetië: In Venetië verplaats je je makkelijk met de vaporetto, de waterbus over de kanalen van venetië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts