dinsdag 11 april 2017

Polyscias fabian

Hij heeft diep donkergroene en bijna zwarte bladeren in een mooie ronde vorm. Door deze bladvorm zie je de gewaarde stam en vertakkingen erg goed. Mede doorhier is dit de meest populaire Aralia. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Het is verstandig deze kamerplanten regelmatig te sproeien ter preventie van spint.

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Sterke kamerplant met glanzend groene bladeren. Oorspronkelijk afkomstig van de Polynesische eilanden tot aan India en Zuid-Amerika. Polyscias staat graag op een lichte pek zonder direct zonlicht.


Een plek wat meer in de schaduw is voor deze kamerplant ook geen probleem. Heb je niet veel discipline in het onderhouden van planten? Het is één van de weinige woonplanten die graag in de schaduw staat en ontwikkelt daar karakteristieke takken waaraan van laag tot hoog mooie bladeren groeien.


Het blad kan, afhankelijk van de variëteit, groen, geel of wit zijn, en zowel rond als hartvormig.

U vindt altijd een ruim assortiment Polyscias. Hij staat al jaar in een hoek van de woonkamer. Sinds enkele weken gaat het mis. De jonge scheuten verdorren en alle bladeren vallen af.


Een plant met een tof karakter en een wild uiterlijk. De struikvorm zorgt voor een relaxte, exotische sfeer in uw woonkamer of kantoor. De oorsprong van deze planten ligt op de Polynesische eilanden, . Gratis bezorging boven €45!


Op zoek naar een plant zoals Aralia ( polyscias ) fabian hydrocultuur 100cm? Snelle levering en veilige betaling. Ik heb een mooi exemplaar gekregen, maar binnen eigenlijk geen mooi plaatsje meer voor hem, kan ik hem in mijn tuin plaatsen? Plek zonder te veel direct zonlicht misschien?


Deze vind je bij Plantenbakshop. Een mooie kamerplant die houdt van vochtige grond. Omdat een bloem het langste blijft staan als hij vers is. Flora Lifestyle omdat een plant op zijn mooist is als hij net van de kweker komt.


Omdat wij lagere kosten en meer opbrengsten geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts