maandag 10 april 2017

Ronde palen 5 meter

Deze meter lengte gefreesde rondhouten paal is geschikt voor allerlei toepassingen in de tuin. Deze naaldhout ronde paal , ook wel schommelpaal genoem is dan ook populair voor het zelf bouwen van een houten schommel of het geleiden van uw leilindes. Deze houten ronde paal is gefreesd en Celfix geïmpregneerd . Nog palen beschikbaar.


Prijs is 1per stuk.

Bestel DIRECT online in onze WebShop of kom eens kijken in onze ruim opgezette. Voor de afwerking vindt u in ons assortiment ook tuinhout planken, grenen balken en speciaal hardhout. Wij zijn online leverancier van hoogwaardig tuinhout, wanneer u vandaag nog ronde palen meter koopt, profiteert u direct van onze scherpe prijzen en snelle levering! Wilt u zelf trendy tuinmeubels maken?


Houtsoort: naaldhoud: grenen Deze palen zijn gefreesd en voorzien van een punt Tot en met een hoogte van meter : gepunt Vanaf een hoogte van meter. Toebehoren voor Weidepalen: Postsaver: - geschikt voor ronde palen dia of vierkanten palen 7. De ronde houten palen zijn met en zonder punt te leveren. Gefreesde ronde palen geimpregneerd en onbehandeld.

Cilindrisch gefreesde palen zijn zuiver egaal ronde palen die over de gehele lengte dezelfde diameter hebben. Hier worden ook vaak heipalen gebruikt waarvan alleen de bovenste paar meter op een vaste diameter wordt gefreesd. Online hout kopen - heel simpel. Welkom bij Foreco Woodshop.


Palen , fruitboompalen , weide palen. Met kleine afname E… € 50. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Deze meter lengte gefreesde rondhouten paal is geschikt voor allerlei toepassingen in de tuin. Deze vierkante paal is maar liefst meter lang en bij dik.


Daardoor is deze ook geschik voor het aanleggen van damwanden, keerwanden,. Zonder palen wordt het bouwen van een omheining lastig. Elke houten paal heeft een andere lengte, vorm of behandeling gekregen.


Zo zijn alle tuinpalen duurzaam ontwikkeld zodat ze een lange levensduur hebben en goed tegen . Ondersteun uw lindebomen of haag met ronde palen van geïmpregneerd grenen. Daarnaast kunt u tevens gegalvaniseerde verbindingsstukken meebestellen om de ronde palen met elkaar te verbinden. Ronde palen gefreesd en geimpregneerd.


Deze palen worden vaak voor afrasteringen (weidepalen) of als boompaal gebruikt.

Ze zijn geheel rond gefrees hebben dezelfde diameter over de gehele lengte. De palen zijn aan zijde gepunt en zijn door vacuüm-druk methode geïmpregneerd. Snelle behandeling van bestellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts