maandag 24 april 2017

Planten herkennen app android

Het is ontwikkeld door wetenschappers van vier Frans organisaties (Cira Inra, Inria en Ird) en de Tela Botanica netwerk, met financiĆ«le steun van stichting Agropolis. Onder andere, het omvat een automatisch identificatie . Garden is the revolutionary plant identification app that instantly identifies over 20plants and gives you accurate and detailed information about it. Een Yucca elephantipes (palmlelie), Draceana (drakenbloedboom), Musa ( bananenplant ) en – met grote waarschijnlijkheid – Phalaenopsis orchidee.


Dat zijn de bloemen en planten bij mij thuis die PlantNet vrij eenvoudig wist te herkennen.

Bij enkele andere soorten ging de app de mist in, maar toch, . Neem een foto van de onbekende plant in kwestie, en Plantnet weet je te . Soms zie je een plant of bloem, die je graag in je eigen huis of tuin zou willen hebben. Tegenwoordig zijn er verschillende apps op de markt die het gewas voor jou identificeren. Sta je niet meer te stotteren in het tuincentrum.


Wat te doen als je tijdens een wandeling een prachtige . Mijn Plant App Vooral in steden hebben mensen geen (grote) tuin, maar wel een balkon en een huiskamer vol met planten. Deze app zorgt er voor dat je nooit.

Dankzij de enorme database en een geavanceerd herkenningssysteem herkent de app het blad en verteld u binnen een aantal seconden welke boom het is. We bespreken de volgende twee plantherkenning apps om de naam van de plant te achterhalen. Daarnaast kun je zelf ook de planten van anderen herkennen en een reactie plaatsen. U kan een foto van de te herkennen plant opladen via de Plantifier App en de leden van de MijnTuin. Een mens kan niet alles weten.


Groeit er een mysterieus plantje in je tuin en wil je weten wat het is? De kans is groot dat Plantnet jou kan . Zelfs als je er dus wel een paar kan determineren, zal je kennis altijd te beperkt zijn. Gelukkig staat de technologie niet stil en bestaat er nu een app die planten kan benoemen aan de hand van een foto.


Een tijdje geleden schreven we al dat de huidige generatie twintigers en dertigers geen kennis hebben over tuinieren. Mensen zonder groene vingers moeten niet wanhopen, want een nieuwe app helpt je om bloemen en planten te onderscheiden. De app werd ontwikkeld door wetenschappers van vier . Je ziet een prachtige plant , maar welke plant is dit eigenlijk? PictureThis - Plant Identification is een app die planten en bloemen kan herkennen. Het werkt heel eenvoudig, maak een foto van de te herkennen plant en laat de app een database met duizenden bloemen, planten en bomen doorzoeken.


Het resultaat bevat vervolgens details over de plant zoals de . Botanist in je broekzak: deze app is de Shazam voor planten.

Determineren ( planten ). BoomId (zomer en winter – apps ). Een plant die lila bloeit in juni? Met de Plantenzoeker app zoek je planten op kleur, bloeitij hoogte, standplaats of op naam! Het is de allereerste app die met behulp van visuele technieken plantensoorten kan identificeren.


Dat is meteen ook het addertje onder het gras: de applicatie herkent alleen bomen die voorkomen in dat specifieke deel van de VS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts