woensdag 12 april 2017

Tondeuse babyliss

Ontdek onze tondeuses : haartondeuses, hightech tondeuses met meerdere opzetkammen - Ergonomisch en precisie voor een net kapsel! Maar ze zijn ook uiterst geschikt voor thuisgebruik. Coolblue: alles voor een glimlach. Dankzij de gebruikte materialen, de krachtige motor en de uiterst scherpe RVS messen is de PRO zeer solide en duurzaam.


Deze hightech tondeuse is van alle gemakken voorzien, waardoor je eenvoudig en snel je eigen coupe creëert.

Ook mannen hebben graag de beste kwaliteit als het aankomt op hun haren. Het merk specialiseert zich in tondeuses , baardtrimmers en grooming sets. Découvrez nos tondeuses cheveux : tondeuse cheveux pro, tondeuse cheveux précision à plusieurs sabots - Ergonomie et précision pour une coupe nette ! Vind Tondeuse BABYLISS op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Babyliss tondeuse E962E kopen? Bestel de BABYLISS FOR MEN Tondeuse PRO E933E nu bij MediaMarkt.

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! De messen zijn extra bree dit zorgt voor een snel en gemakkelijk scheerresultaat. De tondeuse is bruikbaar met snoer, je hoeft dus niet na te denken over het opladen voor het gebruik van deze tondeuse.


De ultrascherpe messen zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige hightech materialen. En dankzij de elektrochemisch geslepen messen kan een . Deze tondeuse is zowel met als zonder snoer te gebruiken. De BaByliss For Men E781E Wtech Plus Tondeuse is snoerloos en beschikt over twee opzetkammen én een speciaal opzetstuk voor de baard. BaByliss for men voor het bijwerken van haar, baar snor, wenkbrauwen en lichaams-, oor- en neushaar.


Originele onderdelen bestellen voor uw BaByliss apparaat. Met de originele onderdelen van BaByliss zit u altijd goed ! Het enige wat u daarvoor nodig hebt, is de. Op zoek naar een professionele tondeuse ? Met de BaByliss Pro FX767E Tondeuse scheer je als een kapper.


Deze krachtige tondeuse glijdt eenvoudig door je haar.

Ook zonder snoer blijft de tondeuse haar kracht behouden, tot wel minuten lang. Opladen gaat heel eenvoudig in de oplaadstandaard. FX685E koop je bij HBB24. Heel handig voor het bijwerken van je contouren en bakkebaarden met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts