woensdag 19 april 2017

Opsluitband antraciet

Onmisbaar bij elk type bestrating: opsluitbanden. Opsluitbanden zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. Voor een oprit met normale belasting.


De antracietkleurige opsluitband zorgt voor versteviging van bestrating, heeft een. Kies onderstaand de juiste opsluitband. Deze betonnen opsluitbanden zullen dankzij de strakke lijnen en gedegen looks je tuin mooi afwerken.

U zorgt er met alle gemak voor dat de sierbestrating goed op de plaats blijft, maar de betonnen opsluitbanden zorgen natuurlijk ook voor een mooie, nette en strakke afwerking. De opsluitband voorkomt het uitlopen of verzakken van het terras of looppad. De betonnen antracietkleurige opsluitband is centimeter hoog, 1centimeter breed en centimeter dik. Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Deze betonnen antracietkleurige opsluitband 100x15x5cm is ideaal voor het opsluiten van bestrating bij terrassen en paden.


Hierdoor voorkomt u dat het terras of het pad uitloopt en verzakt. Onze opsluitbanden worden gemaakt van beton en zijn leverbaar in de kleuren grijs en antraciet. Alle opsluitbanden zijn meter in de lengte, maar verschillen in hoogte en breedte.

Bij elk product staat vermeld hoeveel stenen er in een volle laag zitten en . Een opsluitband 5x15x1is voldoende voor de kantopsluiting van je terras. Voor de oprit heb je minimaal 6x20x1nodig. De betonnen opsluitbanden zijn ideaal voor het opsluiten van bestrating bij terrassen en paden. Naast rechte opsluitbanden van antraciet en andere kleuren bieden wij ook ronde opsluitbanden van beton aan.


Ronde opsluitbanden van beton zorgen voor een andere look. Op deze manier is het mogelijk een unieke bestrating aan te leggen. Wil jij meer weten over welke soort en kleur van de opsluitband het best past . Gewijzigde openingstijden. Vanaf januari hanteren wij weer onze normale openingstijden. Kom langs op locatie of bestel online!


Budget-bestrating heeft in de webwinkel alle gangbare maten opsluitbanden in voorraad. Alle andere maten zijn op aanvraag leverbaar. Ook kunnen kleine hoogteverschillen worden opgevangen door een opsluitband.


Door ruime toepassingsmogelijkheden van ons assortiment en speciale en . Bekijk ons uitgebreide assortiment opsluitbanden en andere sierbestrating. Bekijk de site van Timmerman beton voor de verschillende afmetingen. Verzakken is één van de grootste tuinproblemen.

Irritant, niet fraai en het verhogen kost veel tijd. En ze verfraaien de tuin ook nog. Een typisch geval van het nuttige met het aangename verenigen. De tegel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en in vele formaten.


Door deze productiewijze ontstaan de . Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag. Mini quadrobandpalissade antraciet 6x25x50cm.


Omschrijving: Specificaties: Kleur antraciet. Terug naar Schellevis banden en elementen. Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf. Oud Hollands opsluitband antraciet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts