donderdag 20 april 2017

Vollegrondsgroentedagen

Na jaar bleek dat er behoeften aan een informatiebeurs is. Verder is het echt de plaats waar je moet zijn om een goed beeld te krijgen van het aanbod van . De kennis en ervaring vanuit het verleden is gebruikt om voor de branche weer een uniek en sector specifiek event te organiseren. Door de animo die afgelopen jaar ontston wordt deze twee-daagse beurs dit jaar weer gehouden. De beurs vindt plaats op vrijdag 13 .

De website is aangepast met nieuwe informatie en voor de promotie is er een nieuwe flyer gemaakt. Op vrijdag januari van 18. Aan het begin van het nieuwe jaar is het belangrijk om als ondernemer, in wat voor sector dan ook, een goede start te maken.


Vollegrondsgroentedagen 2. Hazera verstevigt prei programma. En wel op vrijdag januari en zaterdag januari in Rockanje. Data en tijdstippen zijn: vrijdag januari van 18.


Het is heel leuk dat we de sector in de volle breedte hebben kunnen laten zien.

Van veredeling tot afzet, van . Read what people are saying and join the conversation. There are votes for this node. Multifunctionele landbouw.


U kunt inloggen met uw gebruikersnaam of e- mailadres. Het wachtwoordveld is hoofdlettergevoelig. Daarnaast kunt u kennis en ervaringen uitwisselen met collega-telers en toeleveranciers die op de . VOLLEGRONDSGROENTEDAGEN.


Van de gespecialiseerde bedrijven, voor de vollegrondsgroentesector, wil je de meest actuele gegevens. Aan het begin van een nieuw teeltjaar wil je als vollegrondsgroenten teler de juiste informatie hebben over het aanbod van toeleveringsbedrijven. Wij nodigen u van harte uit bij onze stand. De specialisten van Van . De organisatie van de RoDeKo-beurs verwacht rond de vijftig standhouders. Er zijn twee nieuwe standhouders, namelijk ABC Hekwerk uit Waarland en Cropshop.


Morgens is er een bijeenkomst voor de spuitlicentie. It is worthwhile to review the details of the page for more information. Number of used technologies: 12.

De Groentedagen in Venlo zijn speciaal bestemd voor vollegrondsgroentetelers. View vollegrondsgroentedagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts