donderdag 20 april 2017

Red robin haag

Wanneer de bladeren ouder worden, worden ze glanzend donker groen. De bekendste glansmispel is de “ Red Robin ”, die als haagplant steeds bekender wordt, maar er bestaan daarnaast nog andere glansmispels die als haag kunnen worden geplant. Photinia red robin haag online kopen bij Tuinplant.


Glansmispelhaag bestellen. Koop of Verkoop red robin op Marktplaats.

Deze losgroeiende glansmispel kan in elke gewenste vorm gesnoeid worden en is daardoor dus ook uitermate geschikt als haagplant. In het voorjaar loopt de glansmispel uit met felrood nieuw blad. Deze heester is erg geschikt als haag.


De glansmispel wordt tussen de twee en drie meter hoog en heeft een brede verschijning. Doordat snoei zeer goed wordt verdragen is het ook een gewaardeerde haagplant. En eenmaal in september zodat de haag weer strak in najaar en winter ingaat.


In de maanden mei en juni.

U zijn meerdere manieren om . Prachtig als solidair, maar ook geschikt als haag. Verzorging: Snoeien in de winter tijdens de rustperiode. De Red Robin hoeft niet gesnoeid te worden, maar verdraagt het wel zeer goed.


Door snoei kun je de vorm van de struik of bol op stam mooi bepalen, bovendien wordt . Wanneer je een haag hebt staan van Red Robin is snoeien van belang om het een mooi . Hij is ook goed te gebruiken als haagplant , vooral op wat vochthoudende gronden. Hij is dan min of meer vergelijkbaar met laurierkers. Vooral geschikt dus voor . Als haag is dat te doen, lijkt nog snel te groeien ook. AVoUTf2fXTk Vergelijkbaar sep.


Geüpload door Tuinplant. In Nederland wordt de Red Robin verkocht als struik maar ook wel als een boompje op stam. Het boompje wordt solitair geplant en staat dan heel decoratief.


Zelfs in een kleine voortuin kan een Red Robin leuk staan als groenblijvende plant in de winter.

Als struik kan de Red Robin dienen als haag die weinig onderhoud . Een nieuwe ontdekking en supertip! Dat maakt de plant zo bijzonder, zowel geplant in haag als solitair. Levering omvat: cm-pot, ca.


Ook is het onderhoud eenvoudig deze planten kun je direct bestellen bij Haagplanten4you.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts