woensdag 12 april 2017

Club pellikaan tilburg

Club Pellikaan Tilburg is meer dan een sportschool. Alleen hier vind je fitness, wellness, tennis en kinderactiviteiten onder één dak. Doordeweeks kun je vanaf uur bij ons terecht. Train onder begeleiding van een fitcoach, neem een duik in het zwembad of sla een balletje op de tennisbaan.


Geen roosters beschikbaar.

Wij geloven dat alles gaat om balans. Een gezonde lifestyle om te genieten van het leven. Zo realiseerden we honderden sportaccommodaties, utiliteitsgebouwen en scholen. In dit pak zitten drijvers verwerkt, waardoor je makkelijk en veilig alle zwemslagen kunt leren.


Zodra je dit onder de knie hebt, ga je verder met de lessen zonder hulpmiddel. Een luxueuze familie sportfaciliteit in Tilburg. Gelegen aan de Rueckertbaan 2in Tilburg.


Aanbod voor het hele gezin.

Zo is het ook mogelijk om je kinderen te laten sporten. Denk aan dansen, judo of verscheidene kinderlessen. Is uw kind dol op sporten en graag in beweging?


Kinderen kunnen hier heerlijk sporten en bewegen na schooltijd. Locatie Onze sportieve bso bestaat uit twee aaneengesloten ruimtes voor kinderen van tot jaar. Zwemles Wist u dat het ook . Dit profiel is compleet. Beheer deze club op clubprofiel. Leeftijdscategorie: - jaar.


Ik ben lid bij vestiging: Tilburg. Samenstelling lidmaatschap: Individueel. De meest volledige site met ruim 66. Lees meer over club pellikaan vacatures en carrièremogelijkheden bij club pellikaan in Tilburg op Monsterboard.


Het goede leven compenseren met beweging in een omgeving die minstens zo luxe is als bij jouw thuis: dat is onze visie. Een exclusieve club voor het hele gezin, van jong tot oud. Met alle luxe die u gewend bent.

Perfect is nooit perfect gen. Hoe zit het met de goede voornemens? Het is januari en de feestdagen zitten er weer op. Bekijk de opzeg brief nu! Is je zoon of dochter bijna jarig?


En wil je een superleuk én sportief kinderfeestje ? Wat je doelen ook zijn - van een paar kilo afvallen tot minder stress – bij ons ben je aan het juiste adres. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Samen zoeken we naar een sport die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts