maandag 10 april 2017

Dahlia soorten en foto's

DDFGG zijn, verkrijgbaar waren. Insel Mainau tentoongesteld waren en ook te bestellen zijn. Cijfers in de naam betekent dat dit een zaailing is, mogelijk zijn deze niet te koop.


Dit geldt ook voor sommige soorten. Houdt daar rekening mee.

Deze planten zijn kwekersrechtelijk beschermd of wij hebben ze in consignatie. Wanneer u onze Showtuin bezoekt, kunt u ter plaatse uw dahliaknollen voor het nieuwe seizoen bestellen. Of u kunt, als particulier, via deze website uw bestelling bij ons plaatsen. Wij allen bekend dahlia is het resultaat van lang en hard werk door de fokkers.


Methode over te steken en selectie van wetenschappers draaide wilde berg bloemen, opgroeien in Mexico en Chili, in het zicht op de tuin (D). Uit Mexico waren zaden meegevoerd om die in Europa uit te gaan proberen. In het begin werd er nog weinig mee gedaan.


Omdat de seizoenen veranderen en wij zowel milde als strenge winters beleven zijn er intussen verschillende methodes om dahliaknollen de koude maanden door te helpen.

Daarnaast is er natuurlijk plaats voor veel fotomateriaal over de teelt van de dahlia en de diverse gebruiksmogelijkheden van de dahliabloem. Kafka Wit, 5 pompon, wit. Maar ik wil haar hier toch graag.


Gemakkelijk zaden van te oogsten (van de soorten waarvan zaden geoogst kunnen worden, en daar kom je vanzelf achter). De gemiddelde hoogte is cm. Deze plant is matig winterhard. De bloemkleur is divers. Dahlia knollen vorstvrij bewaren.


Locatie gefotografeerde plant (1e foto ) : Bingerden. Het geslacht omvat een tiental soorten , die wild voorkomen in Mexico. Onze fotografen zijn naar de CNB dahliashowtuin geweest om de prachtige bloemen te fotograferen. Bodeluchtig en doorlaatbaar.


Deze foto ´s geven een beeld van de brede variĆ«teit aan verschillende kleuren en soorten. Engelstalige -achtige website van Dash Works, het familiebedrijfje dat ook DavesGarden. Een plantendatabase met al ruim 10. Uit eigen hobbyteelt bied ik mooie dahliaknollen te koop aan.


Aankomend seizoen zullen deze voor een mooie bloemenpracht in uw tuin zorgen!

Foto ingezonden in de rubriek Natuur in Zeeland op de fotoswebsite Zeeland op Foto. Evenals enkele tientallen nieuwe zaailingen. Een deel van het sortiment is kwekersrechtelijk beschermd en wordt exclusief door ons . Deze heb ik gefotografeerd in de mooie showtuin van FBT, aan de Veenenburgerlaan 73a in Hillegom. Sommige soorten zijn compact en hebben een lange bloeitij en zijn dus goed geschikt voor potten en containers.


Ze komen in allerlei verschillende kleuren en. Behalve een recept over een pasta die werd gemaakt van wortel en bloem, en waar een soort sokken mee werden gevuld bij voetklachten. Bericht door geedee Zo 09:51.


Reuze interessant allemaal! En die Azteken waren slimme . Een groot teeltbedrijf met deels exclusieve en deels vrije soorten , stekproductie vindt plaats op onze bedrijven in Nederland en Polen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts