donderdag 27 april 2017

Succulenten kwekerij

Hoe lang bestaat de kwekerij en hoe is het ontstaan? Planten zorgen ervoor dat energie uit de zon in het netwerk van levende organismen belandt. Ze zijn hiermee de natuurlijke zonnepanelen van onze mooie aarde. Plantaardige voeding biedt alle micronutriënten die de mens nodig heeft en flink minder milieubelasting op dan dierlijke voeding.


Van Veen Vetplanten is een bedrijf dat al meer dan jaar actief is op het gebied van het kweken van vetplanten ( succulenten ) in de kleinere potmaten. Wij zijn gespecialiseerd in het opkweken van de.

Haworthia, alle Gasteria, de meeste Adromischus, maar nog veel meer. Succulenten kwekerij Cok en Ine Grootscholten. Hier wordt niet zozeer één soort planten gekweekt, maar juist een heel breed assortiment aan succulenten. In ons familiebedrijf telen wij met veel zorg succulenten , ook wel vetplanten genoem en sempervivum.


Naast het aanbod planten in verschillende potmaten , bieden wij ook arrangementen aan in glas- en aardewerk. Anders dan andere arrangementen maken wij deze niet op in gron maar worden de succulenten in klei . Growing better, respecting the environment. OVATA teelt met veel vakmanschap haar succulenten , die vanuit de gehele wereld afkomstig zijn.


Wij onderscheiden ons door een steeds vernieuwend assortiment topkwaliteit succulenten.

Daarnaast staat het begrip Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij OVATA hoog . Wij produceren een breed assortiment succulenten dat ongeveer soorten bevat in verschillende potmaten variërend van potmaat tot potmaat 30. Onze kwekerij is gespecialiseerd in de productie en verkoop van exclusieve en . Naast een succulenten kwekerij cok en ine grootscholten vind je ook bloementeelt. Deze producten zijn allemaal vetplanten, oftewel succulenten.


Deze planten zijn bijzonder lang houdbaar en geven je interieur een stoere, urban uitstraling. Cactus en succulenten kwekerij Ubink B. Kudelstaart, Netherlands. Hartelijk welkom op de website van Kwekerij Ton van der Hoorn. Wij hebben ons gespecialiseerd in de kweek van:.


Parodia lenninghausii: De Geelglans-Bescactus. In de nieuwste succulenta. Welkom in de wereld van Amigo Plant! Amigo Plant is een kwekerij met meer dan hectare kas verspreid over meerdere locaties in Nederland en Portugal. Het brede en betrouwbare assortiment wordt afgezet aan de . We hebben kwekerij Winco Holland bezocht, waar we een gesprek hadden met mede-eigenaar Arjan de Mare.


Winco is een kwekerij die gelooft in het creatieve proces van de bloemist. Met merknamen als Wincx (snij succulenten ), Mecx ( succulenten op stok) en Slice ( succulenten op hout) drukken ze hun .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts