dinsdag 18 april 2017

Hangbrug speeltoestel

Kijk snel verder bij NuBuiten. Hangbrug bestaande uit een flexibele houten loopbrug met kettingleuning. Grote hangbrug bestaande uit een flexibele houten loopbrug met kettingleuning opgehangen tussen twee dubbele staanders. Hangbrug Jungle Gym Bridge complete set, op maat gemaakt bouwpakket voor speeltoestellen.


De loopbrug is toegankelijk via twee ladders. Meer buitenspeelgoed vindt u in onze online Wickey shop.

Bekijk het Wiebelbrug hier. De speeltoestellen bestaan uit twee of meer speeltorens die met elkaar verbonden zijn door middel van een hangbrug. Balanceren en oversteken in speeltoestellen. Evenwichtstoestellen in diverse moeilijkheidsgraden.


Bij de meeste leg je een weg af (oversteken), horizontaal of hellend. Een aantal objecten zijn ontworpen om van het ene op het andere object te stappen, andere om in balans te blijven (schijfbalans, balanceerschijf). Bij een houten speeltoestel hoort natuurlijk ook een glijbaan!


Bij ons kan u kiezen uit een rode, gele, groene of blauwe glijbaan.

Hoe langer de glijbaan, hoe groter het speelplezier natuurlijk! Later, als de kinderen groter worden, kan u uw houten speeltoestel nog uitbreiden met bijvoorbeeld een klimmuur, hangbrug of. Glijbaan en tra… € 3500.


Groot speeltoestel met haken voor schommels, een duikelrek, en een hangbrug. Houten plateau niet meer in de beste staat, de rest van het hout is nog prima. Eenvoudig online bestellen ! Deze pin is ontdekt door Ellen Geurts. Speeltoestel Speeltoren Rex kopen voor een prijs van € 4900?


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Dit zijn kwaliteitsvolle, veilige en modulaire speeltuigen en speeltoestellen. Je kan ze makkelijk zelf in je tuin installeren en ze met diverse.


Omgevingsvergunning aangevraagd : Kuzemerkooi Oldekerk. Bekendmaking heeft betrekking op: het plaatsen van een hangbrug ( speeltoestel ). Informatie over de aanvraag is te . Wickey levert de bestelde schommelzitjes, schommels en andere speeltuigen bij u thuis. Al onze speeltuigen hebben een duidelijke handleiding en zijn eenvoudig op te bouwen. U kunt onze speeltoestellen ook uitbreiden met niet alleen een schommel of glijbaan maar ook met een hangbrug !

Jungle Gym montagekit Bridge Link is een houten hangbrug die twee torens met elkaar verbindt. Dit is een mooie manier om van het ene naar het andere speeltoestel te komen. Het leert kinderen te focussen en te coördineren.


Het meegeleverde net, dat aan beide zijden van de brug wordt gemonteerd zorgt voor extra . Noch de schijnbaar gevaarlijke, van hout en staalkabel gemaakte hangbrug aan de zuidkant van het platform, die leidde naar het oude klimrek dat als kasteel was opgezet (het kleine speeltoestel ) en die bij koud weer luid kraakte en golfde als er niet meer dan twee kinderen hard op begonnen te springen en er verder . ST16A (x3), Toren met halfrond hout. TOEBEHOREN, Tunnelnet 2. AB2 Winkel onder toren. AB1 Trap met platte treden en balustrade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts