woensdag 26 april 2017

Stappegoor bioscoop

Ontvang onze nieuwsbrief. Duur: 1minuten Genre: Komedie. Welke film we vertonen verklappen we echter niet.


Deze zijn verspreid over zalen die uitgerust zijn met moderne technologie zoals digitale cinema, laserprojectie, Dolby Atmos en 3D-cinema. Zelfgemaakte, verse popcorn is tegen een schappelijke prijs te koop aan . Met de expertise, die Euroscoop in België door de jaren heen heeft opgedaan is in Tilburg een geweldig bioscoop complex gebouwd.

Een groot aanbod van films, iedere dag van het jaar open met . Films, aanvangstijden, informatie. Euroscoop staat in Limburg bekend als de gezelligste en goedkoopste bioscoopgroep van de provincie. Euroscoop Tilburg is de eerste Nederlandse vestiging van de Belgische bioscoopketen Euroscoop. Pathé heeft bioscopen in o. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Op de website vind je de actuele filmagenda en meer.


Volop aanbod met films voor jong en oud. Het is de grootste bioscoop in de provincie Noord- Brabant en ook de grootste vestiging van de keten.

TILBURG - De Euroscoop wil de komst van een megasupermarkt aan de overkant van de megabioscoop op zijn minst een half jaar vertragen. Directeur- eigenaar Van de Casseye wil dat bereikbaarhei parkeermogelijkheden en de veiligheid van zijn bioscoop eerst goed onderzocht worden. De kosten voor het parkeren worden euro per keer. Op zoek naar een restaurant in Tilburg?


Bij ons kun je gezellig uit eten tegen een vriendelijke prijs! Op stappegoor zit de enige echte grootste bios van Tilburg. Prijzen aanzienlijk goedkoper en bredere stoelen en meer beenruimte. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Diner : Ma – Do : 16:– 22:( Laatste bestelronde 21:) Diner : Vr – Zo : 16:– 22:( Laatste bestelronde 22:).


Hoe groot is de lokale en regionale impact van de beoogde plannen, waarbij lokaties met een megabioscoop het uitgangspunt vormen ? Lunch : Gesloten ( grote groepen op aanvraag ). Beekse Bergen (varianten). Stationszone (rand centrum Tilburg). Stappegoor (nabij Willem II-stadion).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts