vrijdag 14 april 2017

Groenrijk den bosch vacatures

Stagiaires van verschillende verkoopopleidingen, met name detailhandel of groene branche zijn van harte welkom om te kijken hoe de verschillende stromen van goederen en dergelijke worden afgehandeld in een tuincentrum als het onze ! Vergeet niet jou cv toe te voegen. En staat er een geschikte vacature bij? Dan zien we graag je reactie!


Vacature dierenafdeling. De dierenafdeling is één van de visitekaartjes van ons tuincentrum.

Daarom zorg je voor een perfecte verzorging en presentatie van de konijnen en knaagdieren, en overige producten op deze afdeling. De afdeling tuinplanten is één van de visitekaartjes van ons tuincentrum. Je geeft advies aan de klanten, je weet van aanpakken! We vragen: Kennis van Groen, buitenplanten en onderhoud: Je hebt. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of. Je hebt een breed takenpakket en veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Wat ga je doen bij GroenRijk?


Op zoek naar een leuke (bij)baan?

Er zijn een heleboel vacatures in Den Bosch waar vast en zeker jouw droomjob tussen zit. Elke dag bieden wij u verse bloemen het aanbod is afhankelijk van het seizoen. Er staan standaard boeketten voor u klaar die u direct mee kunt nemen. De standaard boeketten kunt u uiteraard via Topbloemen. GroenRijk Den Bosch is voorzien van een prachtige bloemenwinkel.


Het is ook mogelijk om naar . Bent u echte dierenliefhebber? We hebben alles voor uw huisdier. Voor honden, katten, poezen, knaagdieren, hamsters en konijnen en vogels. Belangrijk is dat uw huisdier de juiste verzorging en voer krijgt.


Bekijk onze nieuwste folder online! Als u een leuke Meesterplek hebt gevonden dan kunt u direct uw sollicitatie sturen naar de contactpersoon die in de vacature vermeld staat. Opzoek naar een tuincentrum nabij Den Haag, Delft en Rijswijk?


Bij ons kunt u terecht voor kamerplanten, tuinplanten, woonaccessoires en bloemen! Zolang deze middelen goed gebruikt worden zijn ze namelijk niet schadelijk voor flora en fauna en zijn ze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts