vrijdag 14 april 2017

Roxasect vliegende insectenspray

Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Natuurlijke pyrethrinen en piperonylbutoxide (PBO). Tegen vliegen en motten. Sluit eerst deuren en ramen van de te behandelen ruimte. Spuit vanuit het midden van de ruimte in elke bovenhoek niet langer dan seconde.


De werkzame stof wordt fijn door de ruimte . De stof wordt fijn door de ruimte verdeeld en blijft in de lucht zweven. Als het insect er doorheen vliegt en de stof inademt treedt er eerst een prikkeling van het zenuwstelsel op. Daarna volgt een verlamming waardoor het insect doodgaat. Levering binnen uur met acceptgiro. Goedkope schoonmaakartikelen stofzuigerzakken en meer!


We hebben een insectenplaag. Nu moet je dat in de hoeken van een kamer spuiten en de deur en ramen min. Roxasect Spuitbus tegen Vliegende null. Maar is dat wel veilig in bijvoorbeeld de slaapkamer?


Ik ga natuurlijk het bed nadien wel verschonen . Heeft u last van vliegen of motten in de kamer? Vapona Anti Mug Stekker Nachten (1st). Makkelijke spuitbus om vliegende insecten te behandelen. Seizoen Lente, zomer, herfst. Wesp, Tijgermug en Fruitvliegjes.


Doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten. Bevat natuurlijke ingrediënten. ROXASECT Vliegende Insectenspray 400ml. Om uw prijs te zien dient u ingelogd te zijn! Er is geen winkels gevonden en de laagste prijs is € 95.


Werkt onder andere ook tegen motten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts