vrijdag 21 april 2017

Elho raindrop waar te koop

Onze PRE-SALE start december! Elho Pure Raindrop kopen? Deze duurzame waterbespaarder is trendy en handig! Voor 22:uur bij de grootste online woonwinkel gekocht, morgen in huis.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Deze slimme design regenton is geschikt voor regenpijpen van Øtot en met Ømm.

De vernieuwde Raindrop vult zich automatisch tijdens een regenbui, wanneer hij vol is loopt het overtollige water gewoon weer via de afvoer weg. Ze krijgen het elk jaar voor elkaar om de laatste trends en inzichten te vertalen in nieuwe producten en mooi innovaties. LET OP: Dit produkt is uit de colectie genomen van ELHO. Deze wordt niet meer geproduceerd. De grotere Pure Raindrop ! Als deze kan vol is loopt hij over in de regenwaterpijp waar tussen ik gemonteerd zit.


Ik ben super makkelijk te. Nu zijn we eindelijk klaar met de kant van het huis waar de regenton moet komen te staan. Geniet van de sfeervolle verlichting van de elho pure straight high led light.

Deze verlichte plantenbak heeft een. De pure straight round high bloembak van elho heeft een luxe design en is gemaakt van sterk kunststof. Voor 22:uur bij de grootste online woonwinkel gekocht, morgen in huis. Eenvoudig te bevestigen middels de bijgeleverde. Waar kan ik elho producten kopen?


Gebruik onze winkelzoeker om de dichtstbijzijnde winkel of meest interessante webshop te ontdekken. Wij kunnen in ons verkoopsysteem niet zien of een product op voorraad is bij een verkooppunt. We raden je daarom aan om vooraf even te bellen met de winkel of tuincentrum.


De Raindrop is trouwens de productieversie van 'A Drop of Water', één van Van der Veer's afstudeerprojecten. Nederlands ontwerp en productie. Het ding is alleen nergens meer te koop , dus is er hier misschien iemand die er een heeft en er vanaf wil? Of iemand nog een tip waar ik er misschien eentje op de kop kan tikken?


Let op, de laatste reactie is ouder dan dagen. Ik vind het een geweldige oplossing voor een dakterras of balkon waar je wel een regenpijp , maar geen buitenkraan tot je beschikking hebt en met plantjes . Resistent tegen -graden vorst. Afmetingen HxBrxD : 50x22xcm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts