dinsdag 25 april 2017

Computermaatje

Modern ingerichte Repair Centre met de nieuwste technieken. Gecertificeerd Personeel,ICT-Keurmerk, ITC-Waarborg, VCA en VOG ( Verklaring Justitie). Waddinxveen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Cliënten van Amerpoort zijn op zoek naar computermaatjes : vrijwilligers die hen willen helpen bij het gebruik van tablets en computers. Vooral door te helpen met het gebruik van Klikik.

Klikik is een door begeleiders en cliënten van Amerpoort bedachte mediatheek. Met gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte . Kennelijk hebben vragen van de proefleider meer effect dan vragen van het computermaatje. Vragen helpen om vocabulaire uit te breiden, maar niet als ze door het computermaatje worden gesteld.


Is het computermaatje een minder goede tutor dan de proefleider? De proefleiders waren geïnstrueerd niet in discussie te . Maatje gevraagd voor een oudere heer (jaar) die hulp kan gebruiken in het gebruik van zijn computer .

Kees is jaar en is halfzijdig verlamd als gevolg van NAH. Hij is ook overgevoelig voor licht. Kees is op zoek naar een maatje die hem op weg kan helpen bij het omgaan met de computer, helpen bij he. ICTWaarborg het ICTWaarborg- logo voeren, maar is niet gecertificeerd. Geduldig computermaatje.


Door een hersenbeschadiging, heeft hij daar nu moeite mee. Hij woont in Almere Buiten en zoekt een geduldig maatje die hem leert omgaan een apple iMac. Mocht de iMac voor jou als vrijwilliger een brug te . Computerwinkel Computermaatje. Ben je goed met de computer en lijkt het je leuk om computer maatje te worden. Dan zijn we op zoek naar jou.


We zoeken voor een mannelijke bewoner een maatje die verstand heeft van computers en het leuk vindt om hem hier meer wegwijs in te maken. Hij luistert graag liedjes en wil deze opzoeken op bijvoorbeeld . Vacature vrijwilligerswerk. Voor een bewoner (man, jaar) van de Havezate aan de Gombertstraat wordt een computermaatje gezocht.

Het maatje geeft hem uitleg over hoe je een computer en eventueel . Partijen zeggen toe over en weer dat zij alle inschrijvingen van het teken waartoe de wederpartij gerechtigd is. Door onze jarenlange ervaring, examens en . Doelstelling van de organisatie: Zorg en ondersteuning bieden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid. Omschrijving: Een cliënt uit Buitenpost met een licht verstandelijke beperking en autisme wil graag leren omgaan met een computer of laptop. Cinthia zoekt een vrijwilliger die haar de basisvaardigheden van de computer uitlegt. Het gaat hier om uitleg over mailen en internetten.


Cinthia is een vrouw van jaar en ze woont bij begeleid bij Kwintes. Als vrijwilliger vind jij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts