donderdag 23 april 2015

Speeltuin victorie

Speeltuin Victorie , Dordrecht. De gezelligste speeltuin van Dordrecht. Breng ook eens een bezoek. VAN DE SPEELTUIN ZIJN: maandag van 14. Vergeet je speeltuin pasje niet!

U kunt ook een advertentie-link op deze website plaatsen. Echte meiden in de speeltuin - Duration: 2:01. Rondje Dordt - Duration: 10.


Wie opgegroeid is in Dordrecht kent één van deze speeltuinen vast wel. We zetten zeven speeltuinen in Dordrecht op een rij waar je kind lekker kan klauteren en klimmen. Klimmen, klauteren, springen en . Van tot en met juni is het weer zover, Victorie loopt ook dit jaar weer mee met de Avondvierdaagse.


Tot nu toe is het ieder jaar een feest geworden en dat gaan we weer proberen.

Aanmelden voor mei, na deze datum komt er. Voor niet leden: euro. Kinderen kunnen tussen 11:en 16:spelletjes spelen en zich laten schminken. Daarnaast is er een ballonnenclown en zijn er muziek- en dansoptredens.


Ouders hoeven zich ook niet te vervelen. De oudste speeltuin van Dordrecht, maar nog steeds degene met de meeste leden. Verstopt tussen de huizen in de Heysterbachstraat in Dordrecht ligt speeltuin Victorie. Al jarenlang komt er twee keer per week een team van zes tot acht verstandelijk beperkten, verbonden aan de Gemiva-SVG Groep, naar de speeltuin om te werken. Ze worden vanuit de instelling begeleid door een vaste begeleider en in . Vanwege een nieuwe indeling kunt u voor alle gewenste informatie kijken op onze nieuwe website waar u alles voor en alles over Dordrecht kunt vinden.


Het CDA is trots op de vrijwilligers die er elke dag weer voor zorgen dat de kinderen veilig kunnen spelen, iets kunnen kopen in de kantine en het terrein onderhouden. Zij zetten zich in voor de samenleving en verdienen waardering. Kampeernacht Kampeernacht Formeel is het geen onderdeel van het Victorie Zomerkamp, maar het hangt er wel mee samen: de jaarlijkse kampeernacht van speeltuin Victorie ! De speeltuinbesturen zien grotere speelplaatsen in de openbare ruimte niet zitten. Openbare speelplekken nodigen uit tot vandalisme. Door omstandigheden kan de optocht in de ochtend niet doorgaan!


Pretfestival: Spelletjes, grabbelton en een loterij voor de volwassenen en poffertjes.

Lampionnenoptocht met muziek van Quiz-nix. Dit evenement is al voorbij. Het is weer tijd voor de half jaarlijkse kledingbeurs. Deze keer is de kinder zomer kledingbeurs aan de beurt.


Alle kleding in de maten . Het was deze keer niet zo druk met kinderen, wel heel gezellig en ontspannend. FOTOOPDRACHT: Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Zeer zeker voor herhaling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts