dinsdag 21 april 2015

Grandhall maxim gti 4

Van de built-in kan je een complete Island Set maken door de Maxim Island elementen. De barbecue is voorzien van het nieuwe Integrill-grillrooster dat ervoor zorgt dat je geen last hebt van oplaaiende vlammen en . Met deze gasbarbecue kan je diverse gerechten klaarmaken dankzij de twee verschillende grillroosters, de zijbrander en het warmhoudrek. Het bedienen van de BBQ is kinderspel dankzij . De Maxim is eenvoudig te bedienen dankzij de drukknopontsteking en heeft een opvanglade aan de voorkant die je gemakkelijk kan verwijderen en schoonmaken.

U krijgt maarliefst krachtige branders van 12. De thermometer op de deksel laat u zien hoe het er binnen aan toe. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij . The Maxim GTI Island offers all the performance from the Maxim GTI4B gas barbecue plus and added storage space, creating a unique contemporary design and would look utterly stunning in garden!


Grandhall Maxim GTI Built-in. Bestel hem nu voor bij jou in de tuin! Koop of Verkoop grandhall op Marktplaats.

Koop nu en betaal pas over dagen! Levertijd tot werkdagen . Je vindt in de GTI Built-In vier grote RVS branders, een infrarood brander en een sear burner. Daardoor wordt het kinderspel om heerlijke gerechten op tafel te toveren! Please try our search function first. De Elite-serie kenmerkt zich door zijn duurzame, onderhoudsvriendelijke en moderne roestvrijstalen behuizing.


Deze inbouw barbecue beschikt over drie branders met een totaal vermogen van 1kW en een sear brander met een vermogen van . De extendable zijbrander is speciaal ontwikkeld voor de Premium GT, Maxim GT en Elite GTI built-in barbecues waardoor de mogelijkheden van de inbouw grill nog beter benut worden. Deze zijbrander heeft een krachtige brander , kW waarop prima gewokt kan worden. De wok support is gemaakt van gietijzer. Warum nicht einfach im Winter grillen?


Ausgestattet mit vier Edelstahlbrennern, ist der Gasgrill ideal für alle Grill-Fans, die mehr wollen. Hinzu kommen eine große Grillfläche, ein . Unterschrank eingebaut und hat keinen Grillwagen. Schitterende buitenkeukens met stevige wielen.


Absoluut een topper voor het lekkere buitenkoken.

Voorzien van een handige opbergkast voor BBQ gereedschap, sauzen en de gasfles. Met de Premium buitenfornuizen kunt u koken . Availability: This item is delivered from the supplier in - Working Days. Bekijk alle mogelijkheden of kom langs in onze 35.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts