donderdag 16 april 2015

Sporthal de leye oisterwijk

De gemeente beheert en verhuurt sporthal de Leye in Oisterwijk , sporthal Stokeind in Moergestel en gymzalen in Oisterwijk. Alle sportzalen worden verhuurd aan sportverenigingen en particulieren. Wilt u een ruimte huren?


Neem hiervoor contact op met de gemeente van maandag tot en met donderdagmiddag 15. Schrijf je dan nu in voor de turbocursus! Op de volgende data vindt het .

Potje zaalvoetbal of lekker indoor zemmen? Zwembad de Leye , Oisterwijk. De exploitatie van de grond moet de gemeente ongeveer miljoen euro opleveren. Het nieuwe zwembad wordt kleiner van opzet maar blijft geschikt voor alle vormen van zwemmen.


De nieuwe sporthal kan straks worden opgedeeld in aparte ruimten. De voorjaarsmarkt wordt gehouden in sportcentrum de Leye aan de Baerdijk te Oisterwijk tussen 08. Geheel overdekt en dus weersonafhankelijk staan ca.


Deze markten worden vooral georganiseerd om . Dit gedeelte is ruim van opzet en overzichtelijk door het gebruik van veel ramen waardoor je direct zicht hebt op.

De hal is met een scheidingswand in tweeën te delen. De Leye (parkeerschijfzone) te Oisterwijk. Zij maken een ontwerp van een. Inwoners van Oisterwijk. Sociale-) Beweegactiviteiten Gemeente Oisterwijk op wijkniveau.


Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO). Bij Sportcentrum de Leye vindt u naast de sporthal ook overdekt zwembad de Leye. Model Sportboulevard voor de aanleg van sportpark Den Donk, inclusief een zwembad en een sporthal , heeft de voorkeur van BenW van Oisterwijk. Het huidige zwembad en sporthal de Leye blijven open totdat de nieuwe accommodatie volledig beschikbaar zal zijn.


Op een gedeelte van het parkeerterrein bij Sport- centrum de Leye is een parkeerschijfzone (blauwe zone) ingesteld. Dit betekent dat u alleen mag par- keren met een parkeerschijf. De maximale parkeer- duur is uur. Een parkeerschijf kunt u (gratis) op. Verleende evenementenvergunning voor het houden van de kerstactie voor de Goede Doelen op dece.


Melding Evenement, het organiseren van een 2e handsmarkt in Sporthal de Leye aan de Baerdijk Oisterwijk. Bij HOCO wordt er tijdens de winterstop al vele jaren gezaalhockeyd. Zondag september aan de Baerdijk in Oisterwijk van 08. Helaas is in deze sporthallen slechts beperkte tijd beschikbaar om te . Plaats: Haaren, Sporthal De Sprankel Adres: Sportlaantje 8.

Voor datums van Aikido lessen zie Kalender.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts