dinsdag 14 april 2015

Behandeling tegen houtworm

Hout behandelen tegen houtworm kan op twee manieren. Houtworm is een zeer hardnekkig ongedierte wat veel schade aan kan richten aan uw woning, meubels of vloer. Daarom is het noodzakelijk.


Niets doen tegen Houtworm is daarom geen optie. In sommige gevallen kunt. Houtworm bestrijden wordt af en toe gedaan door een behandeling met gas.

Nooit geen last meer gehad. Moet ik vrezen dat er toch weer houtworm in de kap zit. De larven voeden zich met het hout en graven zo lange tunnels. Om je hout voldoende te beschermen neem je best preventieve maatregelen tegen houtworm.


Zowel voor het bestrijden als het voorkomen van houtworm heeft Xyladecor de oplossing. De houtworm is de larve van de houtkever. Je kunt hout ook preventief laten behandelen door een professionele bestrijder.


Het behandelde hout is meteen ook beschermd tegen het binnendringen van schadelijke insecten omdat de voedingsstoffen in het hout onherkenbaar worden gemaakt.

Voor adviezen, nuttige tips en huis-, tuin- en keukenmiddeltjes uit grootmoeders tijd tegen houtwormen moet je snel verder lezen. Als u twijfelt of er houtwormen aanwezig zijn in het hout, behandel dan sowieso het meubel preventief. Een preventieve behandeling kan nooit kwaad. Bovendien bespaart u heel wat kosten als blijkt dat er inderdaad houtwormen actief zijn. Door een behandeling kan u beletten dat de insecten ook andere meubels of . Behandeling tegen houtwormen in meubels (deel 2).


U kan het product aanbrengen door te sproeien of te verven. Meestal is het een doorzichtig, reukloos middel dat u dient aan te brengen op onbehandeld hout. Het dringt tot centimeter in het hout binnen en doodt alle larven. Het bestrijdingsmiddel blijft lang werkzaam . Je voorkomt aantasting door houtwormen als je het hout beschermt met verf, was of beits. Balken kunt je preventief laten behandelen met chemische bestrijdingsmiddelen, maar deze middelen zijn belastend voor het milieu.


Kies daarom alleen voor deze. Voor particulieren is slechts middel tegen houtwormen te koop. Sommige bestrijdingsmethodes die worden toegepast om hout te behandelen tegen houtworm hebben wel enkele overeenkomsten met de preventiemethodes.


Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een behandeling houtworm met petroleum of een andere vloeistof die in het hout trekt. Bij het bestrijden van . Dit zou bestaan uit(volgens het plan): Rood Noorse Grenen, 3e kwaliteit, 3.

Als je houtworm in huis hebt dan wil je daar snel vanaf. Gelukkig zijn er betaalbare manieren om de houtworm te bestrijden en de schade te repareren. Inspecteer zeer grondig het houtwerk bij dakwerken, en laat behandelen tegen houtworm voordat het te laat is.


De behandeling zal enkel efficiƫnt zijn, wanneer uitgevoerd op ruw hout. Het is trouwens een fabeltje dat gelakt of geverfd hout niet zal worden aangetast door houtworm. De insecten vreten zich een weg IN het hout waar het hout puur is. Zij laten zich NIET tegenhouden door een laag verf of olie aan de buitenkant. Wij leggen in deze video uit hoe u een antiek meubel tegen houtworm dient te behandelen.


Werkomschrijving en garantie. Indien u een behandeling tegen houtworm door Rentokil uit laat voeren vindt u in onderstaande documenten een korte werkomschrijving en het garantiecertificaat voor de bestrijding van houtworm. Een bestrijdingsmethode tegen houtwormen die zowel door uzelf als de ongediertebestrijding kan worden uitgevoerd is houtworm bestrijden met petroleum.


Deze methode van houtworm bestrijden wordt al vele. Wanneer u houtworm wilt bestrijden met petroleum . Er zijn doe-het-zelf middelen tegen houtworm , maar deze zijn vrijwel allemaal op basis van petroleum. Hoe injecteer je precies een geoliede plankenvloer die door houtworm is aangetast?


Ik ben een beetje onvoorbereid te werk gegaan bij het behandelen van een plankenvloer op de bovenverdieping in het huis dat ik net kocht. De verf is eraf geschuurd en de planken zijn tot twee maal toe . Hete-lucht- behandeling tegen houtworm. Over het algemeen wordt aangenomen dat de lucht in centraal verwarmde ruimten de veelvraat te droog is en hij uiteindelijk het loodje zal leggen. Maar die maatregel kost alleen wat meer tijd.


Een hete-lucht–behandeling zit de beestjes al wat meer achter de vodden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts