woensdag 29 april 2015

Pluim belevenissen

Al vanaf €1in verschillende prijsklassen. Keuze uit honderden belevenissen , tijdschriften, cadeaus en goed doelen. Je kunt ook zoeken op categorie.


Klik dan op bestellen en volg de aanwijzingen op het scherm. In de tweede stap wordt nogmaals om je 19- cijferige code gevraagd. Om veiligheidsredenen moet je ook de pincode invoeren. Wil je iemand een belevenis cadeau geven?


Vol met de meest uiteenlopende keuzemogelijkheden. De Pluim zit boordevol landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en leuke producten voor thuis. Kortom, er zit altijd wel een mooie, leuke of . Je hebt een Gele Pluim ontvangen. Alle, Adopteer een dier . Pluimen - Een cadeaubon vol belevenissen. Uw medewerkers of relaties kunnen zelf een geschenk kiezen uit een gevarieerd aanbod belevenissen , producten en goede doelen.


Bekijk de mogelijkheden. Leuk dat je voor Hampshire hebt gekozen. Wil jij laten zien dat jij je partner waardeert? Of ben je op zoek naar een lekker actief cadeau?


Dit is een veelzijdige cadeaubon, die de ontvanger vrij kan besteden aan talloze belevenissen , zoals een dagje naar een wellness centrum, touren in een oldtimer of super-de-luxe, een . Met de Pluim geef je een cadeau met de keuze uit een ruim aanbod van honderden belevenissen , verwencadeaus en goede doelen per prijscategorie. De ontvanger kiest daaruit zelf zijn favoriet. Een belangrijk geefmoment voor de Pluim is Kerst (als kerstpakket), maar de Pluim.


Cadeaubon vol belevenissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts