vrijdag 24 april 2015

Dekatuin heiloo vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken. Het assortiment is nu ook online beschikbaar via de webshop. Heb jij naast je school nog wat tijd over doordeweeks en in het weekend?


Actuele vacatures voor jobs en banen in de regio Haarlem – Randstad Noord-Holland – Nederland. Je beschikt over leidinggevende .

Bekijk alle vacatures en solliciteer direct. Het is tevens een pré als je in bezit bent van een heftruck certificaat. In het voorjaar en zomer hebben we ook koopavonden.


Het nieuw gebouwde tuincentrum ligt aan de Vlaamseweg in Haarlem. Fleurop cadeaushopdealer Nelis Baltus v. Voor hen maken we het winkelen gemakkelijk en plezierig. Het brood moet de oven in, de vleeswaren moet .

DekaTuin winkels in de buurt. Hier bovenop krijg je ook nog eens korting op jouw aankopen bij Dekatuin of in een van de DekaMarkt supermarktwinkels. Ter versterking van ons team zoeken wij medewerkers die affiniteit met digitalisering hebben. Zo kunt u terecht voor onder andere:verse bloemen, kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, dierenbenodigdheden, tuinhout, sfeer- en seizoensartikelen en potterie. Er is voldoende gratis parkeergelegenhei zodat u niet ver met de artikelen hoeft . Heerhugowaard Berckheidelaan 18.


Hillegom Henri Dunantplein 85. Hippolytushoef Hoofdstraat 37. Ben je geïnteresseerd in één van onderstaande vacatures ? Dan is het belangrijk dat je ons je . In onze werkplaats voer je zelfstandig (de) montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit onze werkplaats. Heiloo Vennewatersweg 15.


Wij nemen het voor u aan zodat het voor u klaar staat als u uw kind komt ophalen. Dit geldt ook voor boodschappen via een supermarkt-bezorgservice. Kleine moeite voor ons, wel zo praktisch voor u. Zij zijn ontwikkelaar en producent van systemen voor parkeren en recreatieparken, signaaltechnologie, Openbaar Vervoer en tankstations.

Solliciteren: Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Groeien doe je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig. Samen weet en kun je meer.


Uitbreiding van deze uren is bespreekbaar). Wij zijn op zoek naar een: Regiomanager. De nieuwste vacatures.


Een walking diner, een ideale manier om uw gasten te ontvangen op een meer losse en informele sfeer. Verdeeld over de avond serveert ons personeel kleine gerechtjes die handzaam en van onberispelijke kwaliteit zijn. Dus geen lange tafels maar een informeel diner aan hoge tafels en leuke zithoekjes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts