donderdag 23 april 2015

Keter factor 66

Grootste assortiment online o. De schuin aflopende vloer zorgt voor een eenvoudige toegang tot het. Dankzij de houten textuur past dit tuinhuis bij elke tuin. Ideaal voor motoren, scooters, fietsen, grasmaaiers, . De brede deur en de schuin aflopende vloer zorgen voor eenvoudige toegang.

De deur is afsluitbaar met een hangslot (niet inbegrepen). Het Factor tuinhuis is voorzien van ventilatie roosters, een raam en een . Ontdek meer voordelen in onze webwinkel! Niet alleen leent het kunststof tuinhuis zich perfect als opslagplaats, de schuur is tevens in te richten als riante werkplaats. Het dakraam en de ramen in de wanden zorgen in het tuinhuis voor . Het tuinhuis is verstevigd met aluminium profielen voor extra stevigheid.


Voor een optimale stabiliteit en nog meer comfort, is de vloer inbegrepen. De ventilatieopeningen onder .

Op zoek naar keter factor tuinartikelen? Vind de voordeligste keter factor tuinartikelen op VERGELIJK. De tuinhuizen Factor zijn stijlvolle tuinhuizen die gemakkelijk te monteren zijn. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Wehkamp € 49Hornbach € 51Blokker.


GEREEDSCHAPSKIST HAMMER KETER - 56x31x28. De kunststof berging Factor van. Dus bestelde wij de berging april, en als. Deze berging heeft twee brede openslaande deuren en een vast raam.


Keter Factor kunststof berging. Giardino e giardinaggio. Online keter factor (6x) kopen of bestellen. Hoogwaardig kunststof polypropyleen. Dikte: mm, tussenpanelen : mm.


Dubbele deur, schuin aflopende vloer en raam in zijkant. Inclusief heavy-duty vloerpaneel, ventilatieroosters, twee opbergplanken en lichtdoorlatend dakpaneel. Garantie: jaar garantie.

Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts