woensdag 29 april 2015

Verzorging vleermuisplant

De Tacca op een niet te lichte (halfschaduw) maar het hele jaar door kamer-warme standplaats zetten en direct zonnenlicht (vooral in de zomer) vermijden. Gebruik normale bloemenaarde evt. Plant de plant zo, dat de wortel net met aarde bedekt is.


Deze bloem ziet er erg mysterieus uit en lokt in de tropen de vleermuizen aan: vandaar zijn naam vleermuisbloem. Kangaroo Paw Plant verzorging Kangaroo paw planten (Anigozanthos spp.) hebben lange groene bladeren en fijn geweven bloei vloeit.

Een opvallende, zeer ongebruikelijk plant, de vleermuis plant of tacca chantrieri, ontspringt in de tropen van Maleisië. Bij een goede verzorging is de Kamerlinde vaak zelfs al te groot voor in huis. De plant kan dan ontzettend groeien en als beloning. Vleermuis planten hebben zwarte of . Doordat de Sparmannia africana zulke grote bladeren heeft , heeft hij ook.


Er werden slechts resltaten gevonden voor verzorging van vleermuisplant. Je kan deze zoekopdracht herhalen op het hele internet: .

De meest bijzondere zwarte bloem is absoluut de Tacca, ook wel vleermuisplant genoemd. Deze plant komt vooral voor in Azië vanwege de hoge luchtvochtigheidsgraa hij is in Nederland geschikt als kamerplant maar vereist wel wat extra aandacht. Engels: Bat Plant, Bat Flower). Je zou kunnen zeggen: de albinovorm van de zwarte vleermuisplant. Het centrum van de bloem is purperbruin, maar de bloembladen en.


Een tropische plant voor de. Er bestaan wel degelijk zwarte bloemen, bijvoorbeeld de zwarte vleermuisplant. Men is er ook in geslaagd om zwarte tulpen, rozen en andere zwarte bloemen te kweken. Nieuws en activiteiten van De Tropische Kas van Beetsterzwaag. By using this site, you agree to its use of cookies.


FLORAWERELD GREEN MAGAZINE. De beperkte hoeveelheid bodem, voedingsstoffen en water in een pot maakt patio tomaten meer afhankelijk van de tuinman voor dagelijkse verzorging. Droogte stress en nutriënt tekortkomingen mogelijk van invloed op de gezondheid van tomaten groeien in de grenzen van een pot. Container planten zijn meer vatbaar . STRELITZIA juncea PARADIJSVOGELBLOEM Evenals de gewone S.

Florawereld een web-log over bloemen en planten,bekende tuinen,prachtige landschappen,kweken,stekken. Deze mensen zijn exra vanuit Den Haag gekomen voor deze prachtige vleermuisplant. Deze sterke plant kan wel tot maar liefst 1meter hoog worden en bij een goede juiste verzorging meer bloemen krijgen. Na de bloei kun je hem verzorgen.


Een orchidee heeft speciale grond en verzorging nodig. Wanneer de vleermuisplant uitgebloeid is en zijn bloessem laat vallen is onder gunstige omstandigheden welke zich maar zelden voordoen, een uiterst merkwaardig fenomeen waarneembaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts