woensdag 29 april 2015

Mieren arena

Kies hier je arena buitenverblijf. Je helpt hiermee de mieren functioneel hun taken te scheiden. Ze gebruiken de arena voor het wegbrengen van afval en nestmateriaal en het ophalen van bouwmateriaal, voeding en vocht.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Mierenboerderij Arena M. Deze arena is gemaakt van plexiglas en heeft de afmeting 10x8x7cm.

De Arena is afgesloten met een keurig ventilatie deksel. Dit deksel is los te halen om onderhoud te kunnen doen in de Arena. De vochtgraad is te reguleren middels een vochtvoorziening. Daarnaast is het mogelijk andere nesten en verblijven aan te sluiten.


Beschikbaarheid: Op voorraad . Ik heb een zand mierenboerderij gekocht met een lasius niger kolonie met werksters. Ik heb het reageer buisje ingepakt in aluminium folie en staat nu ob een houdertje. Een gipsnest van hoge handgemaakte kwaliteit.


Ingebed in een kunststof omhulsel.

De boerderij is perfect geschikt voor kolonies van soorten zoals Lasius Myrmica Messor Formica en Camponotus. Aan voor en achterzijde strak omgeven door luxe acryl platen die stevig gemonteerd zijn met schroeven zodat je mieren niet ontsnappen (zie foto). De kolonie is aan te sluiten zoals op de vierde foto zichtbaar is.


De arena kun je naar eigen inzicht en smaak inrichten. De bovenzijde is stevig vastgezet met een luxe acryl plaat met schroeven zodat je mieren niet ontsnappen (zie foto). Het Antbasin, dat ik op het oog heb, wil ik als een arena gaan gebruiken daarmee bedoel ik als buitenwereld waar ik voedsel inzet. Nu is mijn vraag, het gat daarvan zit op centimeter van de grond moet ik dat nu met zand gaan opvullen, een brug`tje bouwen of kunnen de mieren via het glas naar dat gat . De mierenkolonie is inmiddels maanden oud en bevindt zich in een gipsboerderij van mierenboerderij.


OMSCHRIJVING: Grote maat praktische arena. Inheemse soorten zoals de zwarte mier ( Lasius niger ), contrast (zandgrond) kunnen ook worden gehouden in een eenvoudige pleister nest met aangehechte Arena. Let op de naleving van de Europese soorten overwinteren van half oktober-april, die moet worden bestee hetzij in geschikte containers in . Multifunctionele werking: houdt mieren en luizen weg, hele zomer bloemen, vriendelijk voor bijen.


Lavendel: als border- en terrasplant. Maak wat takjes fijn en wrijf het uit over uw armen en benen. De muggen blijven dan op afstand. Een soort starterskit voor de beginnende mierenhouder.


Onderin, in het zan zitten de mieren. Naar de zogenoemde arena. De plek om de dieren te voeren, maar ook de plek om verbindingen naar andere bakken te maken die de mieren door doorzichtige buisjes kunnen bereiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts