maandag 20 april 2015

Magneetventiel 24v

Magneetventielen zijn elektrisch gestuurde kleppen om vloeistof- of gasstromen te sturen. Ze werken alleen bij schone media. Let op dat de indirect gestuurde.


Normaal gesloten, Messing, 5 17VA, DIN - A, C CS IP65 . Bestel online bij Tameson: 10. Het kunnen afsluiten van een toevoer is een van de meest basale functies van een leiding-, druk- of transportsysteem.

Een magneetklep wordt op afstand aangestuur handmatig of automatisch, en stelt u in staat uw systeem te automatiseren. Omdat er bij leidingsystemen vrijwel altijd sprake is van . Het ventiel is mono-stabiel (veerretour). Indirect gestuurd (interne stuurdruk). Aansturing enkelwerkende cilinder. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Dit 24V magneetventiel kan gebruikt worden in combinatie met een vlotter en 24V adapter om een bak of ton automatisch te laten vullen met osmosewater.


Spoel voor magneetventiel MM 24V = (DC) 14W.

Stekkerblok voor magneetventiel met PGaansluiting - 3x mm. ADL appendages verkoopt in de webshop magneetventielen , OMAL, appendages en aanverwante artikelen. Verkoop aan bedrijven in Nederland en het buitenland. Hogedruk slang geleider MC 3-(Te koop). Danfoss spoel voor magneetventiel 24v OP=OP kopen?


Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Jabsco Magneetklep tbv toilet 24V V. Stuur door aan een vriend. Technische productinformatie. Geschikt voor: Deluxe Flush.


Voorraad Beperkte voorraad. Rada magneetventiel 24v 15mm knel. Wie heeft er goede of slechte ervaringen, wie kent een goede klep die duurzaam werkt, en waar liefst ook wisselstukken voor . Alles geleverd vanuit voorraad!


Op dit product zit jaar garantie. Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review “ 24V.

Het ERIKS-pakket magneetafsluiters onderscheidt industriĆ«le procesmagneetafsluiters voor vloeistoffen, gassen en stoom in 2- en 3-weg uitvoeringen van messing en RVS, en magneetafsluiters voor het schakelen van pneumatische afsluiteraandrijvingen, de zogenaamde stuurmagneetafsluiters in 3-, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts