woensdag 8 april 2015

Zwembad de viergang discozwemmen

Familiekaart: voor de prijs van 3. Delen: Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief . Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad. Alle baden zijn tijdens het recreatief zwemmen .

Wil je je kinderfeestje bij ons in het zwembad vieren? Dat is een spetterend idee! Recreatief zwemmen ma jan. Meerbadenkaart Op een meerbadenkaart kunt u keer zwemmen voor de prijs van 10.


U kunt bij ieder bezoek een bon meekrijgen, waarop alle gegevens staan. De geldigheid van uw meerbadenkaart is bij aanschaf jaar. Bij langdurige ziekte kunnen wij uw pas tijdelijk stop zetten, wanneer u dit bij . Spelen in het recreatieba leren zwemmen of aan de conditie werken in het wedstrijdbad?

Dat kan in zwembad De Viergang in Pijnacker. Laatste keer discozwemmen voor de zomervakantie! Speciaal voor alle groepen hebben wij een speciale schoolverlatersactie voor heel de klas. Zwembad de Viergang , Pijnacker.


Een leven lang zwemplezier. AANVULLENDE CONTACTGEGEVENS. Zwemmen Disco Zwemmen Zwemlessen, ook voor volwassenen. Gezellig discozwemmen met het gezin of met je vrienden?


Hij draait op verschillende evenementen. Kinderen vanaf jaar kunnen hier op zwemles voor hun ABC. DJ Robin is vanaf zijn zesde helemaal gek van DJ-en.


Daarnaast is er zwangerschapszwemmen. Er worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd , zoals discozwemmen en . Henny Kool voor de nieuwe entree van zwembad de Viergang. Pijnacker - Aan de rotonde op de hoek van de Noordweg en de Sportlaan in Pijnacker bevindt zich sportcomplex De Viergang. Het centrum herbergt een sporthal, waar .

Glijden, bommetjes en dansen op leuke muziek! Entree: €- en een zwemdiploma is verplicht! Aquajogging Aquarobic Trimzwemmen Zwemmen voor Zwangeren Aqua Vitaal Aqua Splash Water Bootcamp Kinderfeestjes . Beetje rommelige lessen, maar eeg gezellig en overzichtelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts