donderdag 30 april 2015

Borgelerbad deventer

Het Borgelerbad in Deventer beschikt over een binnenbad en diverse buitenbaden. Het 25m buitenbad is het gehele jaar (ook in de winter) geopend voor banenzwemmen. In het binnenbad vinden onder andere aquasporten en zwemlessen plaats. Zwemlessen waarbij persoonlijke aandacht en contact met de instructeur voorop staat in de Scheg en het Borgelerbad.


Sportbedrijf Deventer , de exploitant van het Borgelerbad , heeft hierover contact gehad met NFN, de belangenorganisatie voor naaktrecreanten. Zwembadmanager Jeroen Meijerhof zegt dat elke laatste zaterdag van de maand blootzwemmers welkom zijn.

Het is voor het eerst in misschien wel jaar dat . Beleef een dagje vol waterplezier in het prachtige Borgelerbad in Deventer. Spring op de airtrampoline of geniet van de zon in de ligweide. Blootzwemmen in het Borgelerbad. Volgens belangenorganisatie en informatieplatform voor naaktrecreanten NFN recreĆ«ren . Deventer - Iedere laatste zaterdag van de maand kan men naakt recreĆ«ren bij het Borgelerbad. Plezier en veiligheid staan voorop.


Tijdens de openingstijden kan men in badjas naar de restaurette voor gratis koffie, thee en vers fruit. De ramen zijn geblindeer zodat .

Zonnen zonder zwembroek in de zomer, veilig in je eigen achtertuin, kunnen we nog wel handelen. Een dagje naakt naar de sauna is voor vele al een stap te ver. Terwijl de diehard naturist juist intens geniet. Deze herfst kunnen liefhebbers volledig uit te kleren tijdens het naaktzwemuurtje in het . Naast banenzwemmen het gehele jaar door, kan in . Photos and Holiday photos for Sport and nature Zwembad Borgelerbad ( Deventer Overijssel Netherlands) - Your holiday starts at Zoover! Zwemabonnement Borgelerbad Deventer.


De laatste week dat je een zwemabonnement voor het Borgelerbad voordelig in de voorverkoop kunt aanschaffen is begonnen. Wil je een zomer lang zwemplezier koop dan deze week een abonnement. Zaterdag april gaat het buitenbad van Deventer al . De kerkdienst voor de Voedselbank in het Borgelerbad in Deventer is noodgedwongen verplaatst. Een zwembad in Deventer met zowel overdekt als openlucht bad. Je voelt je vrijer en je voelt je blijer, zegt blootzwemmer Gerrit Kuijt uit Deventer.


In het Deventer Borgelerbad kunnen blootzwemmers nu maandelijks terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts