woensdag 15 april 2015

Gratis vulzand

Ik heb ongeveer een aanhanger vol nodig. Graag binnen een straal van km rond houten. Hieronder bestelt u eenvoudig ophoogzand losgestort vanaf 2m( gratis geleverd!). Het ophoogzand wordt dan los uit de vrachtwagen op uw oprit o. Een bigbag ophoogzand met een inhoud van 1mis handig als de ruimte ontbreekt voor losgestort zand of als u geen rommel wilt.


Vulzand wordt al jaren gebruikt voor aanvullingen rond de tuin en is ook bekend als ophoogzand.

Lees meer over Vulzand en hoe men dit het beste toepast. Gratis zand vulzand , Ca. Mag zonder vragen worden meegenomen! In big bag als losgestort binnen 24u. Aan ophoogzand worden weinig.


Liever eerst onze producten zien? Vraag hier een gratis proefmonster aan. Toepassing: Geschikt voor het opvullen van ruimte onder bestratingen, opritten en verhardingen.


Productspecificaties: - Waterdoorlatend - Bevat weinig schelpjes - Groot dragend vermogen om verzakkingen te voorkomen.

Ophoogzand wordt met name gebruikt voor het ophogen onder de bestrating. Plaats de bigbag in de winkelwagen, . Koop of Verkoop ophoogzand gratis op Marktplaats. GRATIS zwart zand grond ophoogzand vulzand af te halen.


Het wordt dan los uit de vrachtwagen op uw oprit o. Dat zorgt ervoor dat wij ons ophoogzand tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Om eerst de tuinaarde weg te graven en daarna ophoogzand ( vulzand ) aan te brengen krijgt u een stevige ondergrond. Dit type zand heeft veel verschillende functies.


Zo kunt u gaten in een tuin vullen maar ook een complete tuin ophogen. U kunt dit zelf halen bij ons in Kamerik op de van Teijlingenweg 132a, of thuis ( straal van 10km) laten bezorgen, hier zijn varianten. Los gestort of verpakt in Big Bags. Big Bags bezorgkosten: stuk € 1 stuks €1 bij of meer gratis.


Op de website kunt u per mbestellen, . Wij leveren ophoogzand gratis mee tijdens een bestelling van één van onze afvalcontainers. Levering is mogelijk binnen ons werkgebied en binnen uur op werkdagen! Ophoogzan ook wel vulzand genoem is geschikt voor vele toepassingen.


Denk aan opvullen van een te laag oppervlak in de tuin, . Dit zand met dichte structuur biedt draagvermogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts