dinsdag 28 april 2015

Houtworm engels

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Gerelateerd aan houtworm. Wat is houtworm in het Engels ? Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.


Daardoor is vaststelling lastiger,. Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis.

Deze benaming komt uit de. Bij dit alles kwam nog het spookachtig getik van een houtworm in het beschot bij het hoofdeinde van Toms be dat hem deed sidderen. Immers, het beteekende dat iemands dagen waren geteld. Spelling en grammatica controleren. HGX tegen houtworm is een effectieve manier voor het bestrijden van houtworm en andere hout aantastende insecten zoals de huisboktor en spinthoutkever.


Ook voorkomt het gedurende een lange periode heraantasting door deze insecten. Almaany Online Dictionary of English-Dutch. Een houtworm zat in een keukenstoel. En at, en at, een heleboel.

En op die stoel zat tante Mien Ze had de houtworm nooit gezien. Die at maar door en at maar door. Totdat het krikte en krakte. En tante Mien om kwart voor tien. Ant = Engels voor mier).


Er zijn grote houtaantastende groepen: 1. Heeft u een eigen zaak waarin u onder meer voedsel verkoopt? Het meervoud luidt bots. Dan kunt u te maken krijgen met ongedierte in en rondom uw bedrijf. Dit kunnen bijvoorbeeld knaagdieren zijn.


Zij hebben het voedsel hier voor het grijpen en hoeven dus niet veel moeite te doen. Bestel eenvoudig uw middelen om houtworm en boktor te bestrijden. Ze zijn echter wel geheel in het Engels , maar dat is vast geen bezwaar hoop ik? Ook komen namen als wandluis of bedluis voor. In het Engels wordt een bedwants een bedbug genoemd.


Bedwantsen zijn met recht lastige en vervelende insecten die voor veel overlast en problemen zorgen. Laat de bedwantsen daarom zo snel mogelijk bestrijden. WordReference English dictionary, questions, discussion and forums.


Hierdoor worden sommige klopkevers, zoals de gewone houtwormkever, ook wel doodskloppertje genoemd.

Wanneer u denkt dat hout is aangetast door larven van de bonte knaagkever, . Andere veelvoorkomende bouwtechnische gebreken bij monumentale panden zijn funderingsproblemen en houtworm. De kasten worden geheel door ons gerestaureerd ( bijv. nieuwe bolpoten, lijstwerk, panelen, legplanken), behandeld tegen houtworm , en daarna vakkundig geverfd met hoogwaardige krijtverf en uiteraard gewaxt om de duurzaamheid te verlengen. Wij hebben altijd antieke authentieke kasten op voorraad . Houtworm vertaling in Engels — gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts