donderdag 16 april 2015

Agenda joure 2016

Fiets mee voor het goede doel: KWF kankerbestrijding. De fietstocht gaat door de prachtige omgeving van Joure. Er zijn drie… Lees meer.


Tijdens dit hippe wolfeest kun je kennismaken met de veelzijdigheid van wol in de breedste zin van het . JouwJoure brengt u het nieuws, de agenda , actualiteiten en informatie over van alles wat in en rond Joure gebeurd.

Zo vindt u er informatie over bedrijven, clubs en verenigingen, maar ook fotos van evenementen en historisch Joure en bezoekers. Bovendien is er een vraag en aanbod hoek en vind u er informatie over de . JOURE - Voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt op iedere tweede zaterdag van de maand van april tot en met september een Brocante markt gehouden. JOURE - De Romantische Mont Martre Verzamelmarkt in Joure vindt dit jaar plaats op augustus. Het gehele centrum Joure ligt dan van. Artikel is geplaatst door Brenda van.


Info: Frank de Beer, Tel.

De Sunday Session is een f. JOURE Sinterklaas en zijn pieterbazen komen op november aan in de haven van Joure. De Sint en zijn gevolg worden vanaf 14. JOURE Beginnende en minder ervaren bands spelen op december voor publiek en professionals in pub Tigh Barra. Nog niet alle locaties zijn bekend in deze voorlopige wedstrijdplanning.


In deze agenda vind je alle noemenswaardige evenementen die plaatsvinden in Friesland. District Noord Niet doorgegaan. This website uses cookies to improve your experience. Koopavond Joure iedere vrijdagavond tot 21:00u. Gemeentehuis Joure , raadszaal.


Opening en vaststellen agenda. Hajé Nieuwegein of van een Kerstbuffet in Hajé Joure. Klik op de foto voor een vermelding van de copyrights. Het is een toonaangevende agrarische vakbeurs, georganiseerd in de open lucht in en rond het sfeervolle park Heremastate.


Leek – Sebastiaan de Graaf. Agrarische Schouw Joure 03.

Bijbelstudie over het boek Openbaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts