donderdag 9 april 2015

Discozwemmen de hoorn

Openingstijden De Hoorn. De huis-dj draait leuke nummers van achter zijn draaitafel in zwembad De Hoorn. Disco zwemmen met een DJ. Zwem- en recreatiebad De Hoorn heeft voor ieder wat wils.


Beide vrijdagen is er disco zwemmen van 19.

De drie baden zijn in discosfeer gehuld en DJ TaLuco maakt er een echt feestje van! Voor ieder is er iets te vinden! Zwembaden Alphen aan den Rijn.


Verschillende duikplanken en een grote glijbaan maken zwembad De Hoorn een leuk uitje voor het hele gezin. En bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad! Bekijk de volledige agenda . Vrijdag februari beleefden rond de tweehonderd kinderen een spetterend avondje uit tijdens het discozwemmen in zwembad De Hoorn.

De Alphense Reddingsbrigade verzorgt op maandag een dagprogramma van. Junior toezichthouder kost 1euro. Vooraf inschrijven en betalen is verplicht! Dinsdag, woensdag en vrijdag van 9. In zwembad De Hoorn is het tot aan de herfstvakantie elke woensdagmiddag feest. Er is elke week een andere extra activiteit met rond 15.


Woensdag augustus is er van 13. Auteur: Linda Nieuwenhuizen. Elke weken op de vrijdagavond toveren we het zwembad om tot discotempel. Een gaaf uitje met je vrienden en vriendinnen of . De vorige keer was een groot succes, ben jij er deze keer weer bij? Speciaal voor de beginnende recreatieve zwemmer en triatleet.


DISCOZWEMMEN Vrijdagavond augustus is het eerste discozwemmen na de vakantie. Zwemmen, springen, spetteren en duiken met het hele gezin. Het zwembad heeft een recreatiebad en een wedstrijdbad.

Dat moeten we vaker doen! Wij hebben een binnen- en een buitenbad. Met het Nederlandse weer is dat geen overbodige luxe. U kunt dagen per week en bij elk weertype bij ons terecht.


Wij bieden u de volgende faciliteiten:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts