dinsdag 28 april 2015

Aqua mexicana review

Waterpark Aqua Mexicana - Slagharen. Met spannende glijbanen en vele water-speeltuinen is dit waterparadijs plezier voor kids van elke leeftijd. Wees dan goed voorbereid!


The biggest rideschannel from ! De problemen met de watertemperatuur in het nieuwe zwembad van Attractiepark Slagharen zijn helemaal opgelost.

Om dat te bewijzen, dook directeur Wouter Dekkers gisteren zelf ook even het bubbelbad in bij de officiĆ«le opening. Twee dagen koud water gehad en nu tropische atmosferen in . Het nieuwe waterpark Aqua Mexicana in Attractiepark Slagharen blijkt een schot in de roos. Sinds de opening in mei dit jaar hebben 75.


Daarnaast heeft Aqua Mexicana de publieksprijs gekregen van Kidsvakantiegids als “beste vakantie met Aquapark” in de Benelux en . Review Zwembad: Aqua Mexicana Attractiepark Slagharen Video Download 3GP, MP HD MP And Watch Review Zwembad: Aqua Mexicana Attractiepark Slagharen Video. Kom dan naar Slagharen en ontdek de wereld van waterpret in Aqua Mexicana !

Ben jij een echte waterrat? Met de komst van het nieuwe waterpark bieden . Dit weekend is in het Nederlandse Attractie- en Vakantiepark Slagharen het gloednieuwe Aqua Mexicana geopend. Het overdekte waterpark belooft bezoekers een weergaloos avontuur.


De voorbije weken werd er nog druk gewerkt aan het waterpark, maar de deadline werd . Wij hadden vrijkaarten voor het park maar moesten wel euro pp betalen voor het Aqua Mexicana. Het is een oud park en lijkt het meest op een Duitse kermis. Wel de kermiskraampjes waar je moet betalen om een knuffel te winnen natuurlijk.


All Onslides Aqua Mexicana Attractiepark Slagharen Nederland. Geniet ook van een bezoekje aan Aqua Mexicana , een van de grootste waterparken van Nederland. Probeer de tien glijbanen en een bubbelbad waar zeventig personen in kunnen. Bijzonder: de spectaculaire Gold Rush is de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van naar kilometer per uur . Voor een prikkie naar Slagharen!


Verblijf voor slechts €1verblijf je in een 6-persoons Cowboy Cottage of Hacienda. Je betaald in totaal slechts €9 dus met personen slechts €150.

Holiday park description. Go exploring and discover the hidden world of Slagharen theme park and resort. With over rides and attractions, you are sure to have an unforgettable family holiday. The Aqua Mexicana waterpark opened in and there is an extra admission fee for visiting it.


It is not possible to visit. Extra troef: het waterparadijs Aqua Mexicana , inbegrepen voor onze gasten. Spetterend prettig zijn de speelse binnen- en buitenzwembaden met een spectaculaire bootjesglijbaan.


Of ga je liever heerlijk bubbelen in het grootste bubbelbad van Nederland? Als de nacht valt kan je heerlijk dromen over al je wilde avonturen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts