woensdag 29 april 2015

Daniels vlodrop kerst 2016

Ons tuincentrum wordt omgetoverd in een kerst en sfeer paradijs vol winterse inspiratie. U vindt hier vele kerstartikelen in verschillende stijlen en kleuren. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht . Wij zijn zo overweldigd met aanmeldingen, dat deze avond nu al helemaal vol is.


Mede in verband met veiligheid hebben we met een maximum aantal aanmeldingen rekening moeten houden.

Het beste kunt u de kerstsfeer proeven door een bezoek te brengen aan onze kerstshow die geopend is vanaf eind september. Voor veel artikelen kunt u ook in onze webshop terecht. Bent u op zoek naar een mooie kunstkerstboom? Zoekt u nog net dát item . Laat u verrassen door betoverende presentaties en leuke ideeën voor huis en tuin in een sprookjesachtige omgeving. Prachtige artikelen zijn volgens de laatste trends gepresenteerd.


Ook vindt u bij ons een grote hobby afdeling om prachtige decoraties te knutselen. Trek er minimaal een halve dag voor uit.

En niet alleen tijdens de Kerstshow ! Ik was er nu voor de 2e- en niet voor de laatste keer. Het tuincentrum wordt geheel omgetoverd in de kerst sfeer. Tuincentrum Daniëls , Vlodrop.


U vindt er kerstbomen en kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten en de mooiste kerstverlichting voor binnen en buiten. De hele maand de bekende Kerstshow. U kunt onze mooie, nieuwe creaties weer komen bewonderen! Zonnebloem afdelingsnieuws.


Kasteel Daelenbroeck is centraal gelegen ten opzichte van de Kerststeden van Nederland en Duitsland. Kerstmarkten in de omgeving van Boshotel Vlodrop. Klimopgroep Kerstshow Opening.


Het enige positieve is dat alles met korting weg mag. Kerst met Joseph en Evita - Opening. Dus toch niet met lege handen naar huis.


Erg mooie kerstshows , helaas . We have many A-Z keywords for this term.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts