dinsdag 14 april 2015

Oostervant banenzwemmen

ClubAquavitaal voor dames 09:- 10:30. Baby en peuterzwemmen 10:- 12:00. Toon alle activiteiten . Wil jij zelfstandig aan jou conditie werken? Of gewoon lekker ontspannen in het water?

Banenzwemmen is dan ideaal. Tijdens het banenzwemmen bepaal jij zelf jou begin- en eindtijd. Ook het aantal banen en jou zwemtempo kies jij zelf. Bepaal jij graag zelf hoe intensief je sport?


In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal. Er zijn meer dan verschillende activiteiten. Recreatiecentrum Oostervant heeft een instructie- en een recreatiebad.


In beide baden kan er elke dag op verschillende tijden worden gezwommen.

Deze vestiging is op dit moment gesloten. Zwemmen, babyzwemmen, aquajoggen, zwemlessen en bowlen behoren hier tot de mogelijkheden. Bezoek de website voor onze openingstijden en voordelige tarieven. Deze meerbadenkaart geeft keer toegang tot het vrijzwemmen of banenzwemmen voor de prijs van losse baden.


Het abonnement is maanden geldig en gaat in op het moment van aankoop of aansluitend op je bestaande (actieve) abonnement. Tijdens onze steractiviteiten kunt u gebruik maken van de stoomcabine. Kom eens gezellig bij ons langs.


Ontdek de werelden van Oostervant ! Zwembad Overschie (Overschie). Sportcentrum de Wilgenring (Hillegersberg-Schiebroek). GoSports Begeleid ABC-zwemmen. IJsselmonde (gem. zwembad) (IJsselmonde). Kom daarom lekker vrijzwemmen in Oostervant.


In het water zijn er op deze tijden speel-. Niet te druk met banenzwemmen , gelukkig. Kenmerkend is hierbij het verschil in reputatie tussen de verschillende baden: van relaxed ( Oostervant ) tot sportief (Van Maanen) en van gezellig.

Het uurtje banenzwemmen is maar kort, en de badjuffen en meesters zijn onverbiddelijk: de volgende groep zwemmers staat alweer te trappelen. Op dinsdag en donderdag kunt u al vanaf 07. Op donderdagavond is er moonlight zwemmen voor bezoekers van jaar en ouder.


Oostervant is een rustig zwembad met recreatief zwemmen op verschillende tijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts