maandag 30 april 2018

Winterharde palmbomen

Je ziet ze bijna als paddestoelen uit de grond schieten. Groot assortiment winterharde palmbomen , subtropische en mediterrane palmen voor in de tuin of op het terras als kuipplant. Palmboom Trachycarpus Fortunei. Houden van een zonnig, warm, beschut plekje. Winterharde palmboom kopen!


U kunt de plant zowel in de volle grond als ook in een kuip planten.

Het planten gaat net als bij andere bomen of struiken: een gat graven, de kluit erin zetten, het gat weer vullen, de aarde goed aanstampen en ruim water geven. Ook exclusieve bomen en planten behoren tot ons grote online assortiment. Wilt u genieten van een mooie palmboom in uw tuin?


Budgetplant heeft diverse palmbomen in haar assortiment. De Chinese waaierpalm (Trachycarpus fortunei) kunt u bij ons kopen. Beide palmen behoren tot de waaierpalmen.


Wij verkopen uitstekende palmen tegen zeer scherpe prijzen. De palmen zijn winterhard , .

De Italiaanse Oase heeft de grootste voorraad winterharde palmen van Nederland! U vindt hier diverse soorten winterharde palmbomen waaronder Trachycarpus Fortunei en Chamaerops Humilis. Daarnaast hebben we ook palmbomen voor binnen . De meest bekende zijn de trachycarpus fortuneiwagnerianus. Bij de OlijfboomSpecialist bent u aan het juiste adres voor zeer kwalitatieve winterharde palmbomen tegen een vaste lage prijs.


De Olijfboomspecialist importeert haar palmbomen uit Spanje, de reden hiervoor is dat Noord-Spaanse veldgekweekte palmbomen van het ras Trachycarpus fortunei de meest winterharde en . TE KOOP : TRACHYCARPUS FORTUNEI PALMBOMEN. Prijs per palmboo2euro ipv 2euro B… € 2000. Deze palmboom kan meter hoog worden. De Brahea armata houdt van volle zon en een droge en zeer goed gedraineerde grond. Zeer winterhard en er zijn grote, gevestigde planten bekend die de -10C hebben overleef en zelfs van . Als je dacht dat palmbomen niet bestemd zijn voor ons klimaat heb je goed mis.


Er bestaan namelijk tientallen verschillende soorten die dat wel zijn en vandaag hebben wij er daarvan twee in de aanbieding. Begin meteen aan jouw eigen mediterrane tuin. De Trachycarpus Fortunei is de.


Verzorging van winterharde palmbomen , snoeien, bescherming tegen vocht, schimmels en ziekten bij palmen. Zoekt u een winterharde palm die ook nog eens op een onbeschutte plaats komt te staan, dan is de Trachycarpus wagnerianus een betere keuze dan de Trachycarpus fortunei, omdat hij beter bestand is tegen wind. De beste plek voor de winterharde palmboom.

Vanaf minimaal stuks = € per stuk Vanaf minimaal stuks = € per stuk Vanaf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts