woensdag 11 april 2018

Dolfijn

Welkom bij Sport- en recreatiebad Dol - fijn. In onze accommodatie is altijd iets te doen! Door een groot en gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils. Onze accommodatie bestaat uit: . Stichting Dol - Fijn leert kinderen zwemmen.


Ook wanneer zij een verstandelijke beperking hebben.

Deskundige begeleiding en een hoog slagingspercentage. DOL FIJN Kinderopvang is meer dan kinderopvang alleen. Kinderopvang Dol - Fijn kenmerkt zich door haar kleinschalighei die wij zeker willen behouden. Het voordeel van deze kleinschaligheid is dat er tussen kinderen en leidsters een goede band ontstaat en ook de communicatie tussen ouders en leidsters rechtstreeks is.


De ervaring leert ons dat het voor kinderen, ouders en . Via deze site kunnen jullie een kijkje nemen in onze vzw. Je vindt hier allerhande informatie en wetenswaardigheden over onze kinderdagverblijven. Via de links op deze site, kan je een reis maken door onze organisatie.


Wij wensen je veel leesplezier!

Dolfijn (Delphinus) is een klein sterrenbeeld aan de noordelijke hemel. Binnenspeelparadijs Dol - Fijn. Bent u op zoek naar een plek waar uw kinderen zich de hele dag kunnen vermaken? Een speelparadijs voor alle leeftijden? Een ruimte waar u heerlijk kunt zitten terwijl u uw kinderen toch goed in de gaten kunt houden?


Kom dan naar ons binnenspeelparadijs Dol - Fijn. Op deze pagina vindt u de openingstijden van Zwembad de Dolfijn , inclusief de tijden van de verschillende baden. Algemene openingstijden. Dol ~ fijn biedt plaats aan drie verschillende groepen van Driestroom: . Hier vindt u onze algemene openingstijden en de algemene openingstijden tijdens vakanties. Baden openingstijden en gewijzigde openingstijden.


Dol - fijn is een kinderdagverblijf in beheer van het OCMW Stekene en wordt gesubsidieerd en erkend door Kind en Gezin voor kindplaatsen. Dolfijn Uitje - Ouwehands Dierenpark nieuw busjesreis soort reis: dagtocht. Zo kan uw kind zich het best ontwikkelen. In de groep zitten maximaal kinderen. De leukste kinderopvang organisatie in Driebergen en omstreken.


Om de kwaliteit te waarborgen en te duiden beschikken we over een kwaliteitshandboek , dat onze voornaamste werkme-thoden op gedetailleerde wijze beschrijft. Belangstellende ouders kunnen na eenvoudig verzoek dit document inzien op de locatie of .

Mini-creche dol - fijn is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts