maandag 30 april 2018

Phragmipedium verzorging

Direct naar de verzorging. Plantstadium, Volwassen, dit houdt in dat de plant de mogelijkheid heeft om een scheut te kunnen maken waar, bij goede verzorging , de bloei zal verschijnen. Medium, Bark, fractie 4. Temperatuur (°C), (1- 15°C), (1- 25°C), (2°C).


De lip is opgeblazen tot een buidelvormige structuur, de randen zijn naar binnen geplooid. Het gynostemium heeft twee fertiele meeldraden en een groot schildvormig staminodium.

Verder is het vruchtbeginsel is driehokkig. Aanvullende informatie en teksten over deze Araflora orchidee komen zo snel mogelijk. Klik op afbeelding om te vergroten. Standplaats binnen, Standplaats kunstlicht. Phragmipedium besseae is een terrestrische orchidee.


Venusschoentje orchidee verpotten paphiopedilum soorten verzorging water geven potgrond licht. Paphiopedilum is ruwweg te verdelen in twee groepen. Als je Engels goed is kan je ook op phragmipedium culture of care zoeken.

Dan verdrink je bijna in de informatie. Gebruik daar deze donkere dagen voor en koop dit voorjaar weer nieuwe planten. Ze zijn de moeite waard! In mijn begintijd van de. Hoewel deze or- chidee niet . Plectrelminthus caudatus.


Omdat orchideeën op zoveel verschillende plaatsen groeien is er geen standaard verzorging aan te geven. Om te weten hoe een plant verzorgd moet. Dit weekend zag ik terug dat er enkel rond de phragmipedium weer wit haar stond. Uit veiligheid korrels weggedaan. Nu maar hopen dat ik volgend jaar het zelfde kan zeggen over mijn verzorging.


Plant in quarantaine gezet niet meer. Al denk ik er wel aan om die in . This species, now correctly known as Phrag. It is native to Colombia and Ecuador.


These seedlings are from a selfing of an awarded plant. Op deze pagina staan verzorgings richtlijnen van de meest voorkomende orchideeën geslachten. Per geslacht vindt u de volgende informatie: de naamsverklaring, de kenmerken, de herkomst en de verzorging.

Elk geslacht heeft zijn eigen pagina waar u tevens alle soorten kunt zien die wij in ons assortiment aanbieden. Ionopsis utricularioides. Deze pin is ontdekt door Home of Orchids. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Hier vind u een compleet overzicht met de beste sites over orchideeën.


Veel licht (GEEN direct zonlicht). Water: In de zomer matig vochtig houden. Plants grow in cool to intermediate areas. Orchideeën Verzorgen - Vermeerderen - Kweken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts