dinsdag 17 april 2018

Buitengoed drentse vennen te koop

Er is keuze uit modellen: chalets zijn voorzien van een heerlijk beschutte veranda waar dit allemaal mogelijk . Deze scherp geprijsde woningen zijn prachtig gelegen in een gebied met rondom bossen, heide en water. Een gebied dat jong en oud talloze recreatiemogelijkheden biedt! Inmiddels is van zowel type . Een, Drenthe - Te Koop - Vrijstaande Woning - m². Deze recreatiewoning ( chalet) ligt in het bosrijke gedeelte van het buitengoed de drentse vennen. Het heeft maar liefst 7m² eigen grond met veel pri.


Vergelijkbare recreatiewoningen : Vrijstaande woning. Kijk voor meer informatie op: https://www. Buitengoed Drentse Vennen is een kleinschalig bungalowpark in de Kop van Drenthe dat zich kenmerkt door een beschutte ligging in een afwisselend landschap van bos, heide en vennen. Op een mooie locatie op het Hogenboom Recreatiepark Buitengoed Drentse Vennen gelegen vrijstaande RECREATIEWONING ( bouwjaar 2002) op 3meigen grond.


Indeling: Entree, woonkamer (ca. m), open moderne keuken met inbouwapparatuur, badkamer met douche, vaste wastafel, toilet. Onze vakantiewoning op de Drentse Vennen is te koop : deze recreatiewoning ligt op een mooi rustig klein vakantiepark in Een vlak naast het Ronostrand. Een ligt vlakbij Roden, een leuk dorp met veel voorzieningen, http://www. Op een van de mooiste locaties in Drenthe, in het bos en met vrij uitzicht over het water, ligt deze vrijstaande recreatiewoning. Tijdens uw verblijf in Buitengoed De Drentse Vennen kunt u heerlijk dineren in de omgeving.


Amerika 1 Een Amerika 10. De dorpjes Norg en Roden bieden tal van restaurants en cafés. Ook afhalen behoort tot de mogelijkheden in één van deze dorpen. Misschien een leuk idee om uw picknickmand met lekkernijen te vullen en in de bossen te.


NU TE KOOP Nog vrijstaande recreatievilla s Type Valk Eigen grond Grote kavels tot ca. Keuze tussen verhuur en/of eigen gebruik Onwaarschijnlijk lage prijs vanaf KK Inclusief volledige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts