maandag 16 april 2018

Zwembad de duker nijeveen

Eigenaar René van der Veen ziet grote investeringen in het gebouw niet meer zitten. De exploitatiekosten zijn zo hoog, dat het particuliere zwembad niet meer uit de kosten komt. Zwembad De Duker in Nijeveen gaat in augustus dicht.


Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Aannemersbedrijf Henk Bijker B.

Kolderveense Bovenboer, Nijeveen, Drenthe, Nederland. Voorstraat, Lienden, Gelderlan Nederland. Work Arbeidsjuristen is voor veel ondernemingen al jarenlang dé arbeidsrechtelijke sparring partner en voor deelnemers de opleider met een verfrissende meerwaarde. Vanwege de passie voor het arbeidsrecht. In de dynamiek en complexiteit van het arbeidsrecht ziet 2Work.


NIJEVEEN – Voor kinderen van basisschool obs Commissaris Gaarlandt uit Nijeveen was het donderdag de laatste keer, de leerlingen van cbs De Wel gingen. Tenminste, voor de laatste maal in het plaatselijke zwembad.

De deuren van zwembad De Duker in Nijeveen gaan binnenkort definitief dicht. Nijeveen - Er is alom begrip voor het besluit van exploitant René van der Veen, maar de aderlating voor het dorp is er niet minder om. De sluiting van zwembad De Duker is het gesprek van de dag in Nijeveen. Halsemastraat 1 Nijeveen, Netherlands.


Eén van de nog echte en misschien wel één van de laatste particuliere zwembaden van Nederland gaat in augustus van dit jaar dicht. Van der Veen heeft gezien zijn leeftijd geen opvolging kunnen vinden . Nijeveen is een dorp in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Drenthe. Het dorp heeft een oppervlakte van ruim km 2. We trainen hier voor de jeugd op zaterdag van 13. Beoordeling selecteren . In zwembad de Duker haalden kinderen woensdag drenkelingen uit het water. Zaplanuj swoje wakacyjne podróże do - Nijeveen (Drenthe) Holandia.


Szybka i prosta podróż tylko z Zoover! Er hangt een prettige sfeer en de temperatuur van het water is er altijd aangenaam. Het zwembad voldoet aan alle veilighei.

Disclaimer Historische Vereniging Nijeveen heeft haar uiterste best gedaan om de rechthebbende . Daarvoor zijn bepaalde vaardigheden nodig. Hier proberen ze zoveel mogelijk aan t. Auditieve beperking, Ja. Lichamelijke beperking, Ja. Verstandelijke beperking, Ja. Chronische aandoening, Ja.


Psychische aandoening, Ja. Toelichting, Iedereen, indien mogelijk, geen specifiek aanbod. Geplaatst in Zwemmen Drenthe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts