woensdag 25 april 2018

Laarzenrek 6 paar laarzen

Vind laarzenrek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Laarzenrek laarzen rvs. Een eenvoudig maar bijzonder praktisch rek om laarzen op te hangen.


Geen problemen meer met omvallende laarzen of natte binnenkant van laarzen.

Het oppervlak is verzinkt met daarover een poedercoatinglaag in donkergroen, ter bescherming tegen weersinvloeden. Op aanvraag zijn andere kleuren verkrijgbaar. Ter decoratie zijn de zijden voorzien van S-krullen.


Metalen laarzenrek voor het opbergen van paar laarzen , schoenen of klompen. Na een intensieve wandeling natte schoenen gekregen, u droogt ook eenvoudig uw schoenen op dit laarzenrek. Plek voor paar Metaal.


Nu te koop bij Opbergspecialist.

Met ruim verschillende laarzenrekken en schoenenrekken direct uit voorraad kunnen wij u vast helpen! Mobiel schoenenrek en laarzenrek Ruco geschikt voor paar schoenen en paar laarzen. Zo kan je vliegensvlug jouw laarzen terug vinden en . Dit mooie laarzenrek en schoenenrek is mede door zijn mobiele functie erg praktisch in gebruik.


Het rek biedt plaats aan flink wat schoenen en laarzen waardoor . Hoewel schoeisel één van de grootste besmettingsbronnen vormt, is het vaak moeilijk de laarzen goed te reinigen. Hier kwam dan ook het idee vandaan een laarzenrek te ontwikkelen, waarmee de laarzen gemakkelijk in zijn geheel afgespoten en ontsmet kunnen worden. Dit aluminium schoenen- en laarzenrek van Ruco biedt plaats voor paar schoenen en paar laarzen en is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes.


De gegalvaniseerde coating van dit metalen laarzenrek zorgt ervoor dat het roestvrij en zeer duurzaam is. Daarnaast geeft het de laarzenrek een eigentijdse en moderne uitstraling. Door de buizenconstructie is het tegelijkertijd zeer stabiel , maar heeft het ook een robuuste uitstraling.


De acht buizen bieden plaats aan vier . Een groot voordeel van deze manier van opbergen is dat de schacht van de laars mooi recht blijft. Zie ook de andere versies van dit rek. Het laarzenrek is door de wielen heel gemakkelijk van en naar zijn plaats te rijden.

Mobiel laarzenrek en schoenenrek voor paar laarzen en paar schoenen. De prijzen exclusief BTW: Gegalvaniseerd staal paar 4euro paar 5euro paar 6euro. RVS paar 7euro paar 9euro paar 1. Tekst: Ruben van Boekel. Tijdelijk uitverkocht € 7Hobbykas Blockley zwart . Verzendkosten: Thuisbezorgd voor slechts € 0. Beschrijving: mooi en gemakkelijk laarzenrek dat door zijn geringe afmetingen. Het is weer tijd voor de regenlaarzen.


Met deze rekken kunt u de laarzen heeft u geen last van viezigheid binnenshuis. Dit laarzenrek van gietijzer heeft ruimte voor paar laarzen. Dit rek biedt ruimte voor paar laarzen. Het Esschert laarzenrek is een rek voor je laarzen van duurzaam vurenhout.


Het rek heeft een neutrale kleur en biedt ruimte voor vier paar laarzen. Door het rek te gebruiken heb je geen last meer van viezigheid op je vloer door laarzen. Snel en eenvoudig opbergen van schoeisel.


De laarzen deuken niet en drogen op hygiënische wijze. Door je laarzen op te hangen aan dit laarzenrek drogen ze perfect en kan er niets in kruipen dat je niet wilt. Het laarzen rek kan aan de muur opgehangen worden met de bevestigingsmaterialen die meegeleverd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts