woensdag 18 april 2018

Tuincentrum sterk gorinchem

Wij zijn een middelgroot tuincentrum , vlakbij Gorinchem. Tegelijkertijd zijn wij ook hovenier met jarenlange ervaring, en expert op het gebied van een creatief en functioneel tuinontwerp. De ervaring en deskundigheid die wij in de loop der jaren hebben . Onze voorbeelden, gecombineerd met uw creativiteit, garanderen dat u met een prachtig werkstuk naar huis gaat.


In onze winkel hebben we diverse voorbeelden klaar staan welke u kunt maken in één van de workshops bloemschikken.

Elke maand geven we weer een andere . All Season - Golf in beweging do feb. Woensdag: 08: - 17:30. Donderdag: 08:- 17:30. Zaterdag: 08:- :00.


Een goede tuin is het verlengstuk van uw woonkamer. Het is een plaats waar u heerlijk kunt vertoeven en genieten van uw eigen stukje natuur.

Dat vraagt een creatief tuinontwerp dat functioneel en esthetisch goed doordacht is. Haal het voorjaar in huis met deze narcis op pot. Ook heel geschikt voor op de tuintafel. Bemeste Tuinaarde wordt gebruikt om de tuin en speciaal de borders aan te vullen, te egaliser.


Bekijk de nieuwste folder. Mis onze nieuwsbrief niet! Eens in de twee weken versturen wij een nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en workshops. Meld u nu aan en maak iedere . Sterk Tuincentrum Tuinadvies.


Met een totaalpakket voor de tuin ( tuincentrum en hovenier) met kennis, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn wij u graag van dienst. Ook voor gezellige workshops! Nadat de sint ons land verlaten heeft is het tijd om een kerstboom aan te schaffen. Het tuincentrum heeft een mooi en gevarieerd assortiment met onder andere Servische sparren, Nordmann sparren . Felgele narcissen en bontgekleurde krokussen laten ons al enige weken weten dat het lente is.


De hoogste tijd dus om de tuin klaar te maken voor de zomer en verder op te fleuren met kleurige plantjes.

Extra aandacht is er voor de ForeverEver hortensia. Het gezellige tuincentrum onder de rook van Gorinchem heeft een . Noem bij het afrekenen van uw aankopen de naam van het Natuurcentrum of vul. We kwamen hier voor de eerste keer (net verhuisd naar Gorinchem )maar zullen er vaker gaan komen. Arkel is een dorp van 3. Kenniscentrum registratie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts