woensdag 25 april 2018

Tuinhuis blokhut gebruikt te koop

Xmeter inclusief tegelvloer en verlichting. Zelf uitelkaar halen en ophalen. Siertuin plus klein gedeelte moestuin. Tevens is er een toilet en een schuur.


Aggregaat en heel veel tuingereedschap en tuinmeubelen.

Voor meer info over tuin… Gebruikt. Leidschendam (Zuid-Holland). Ook kan een tuinhuisje gebruikt worden, om er een kleine zitruimte van te maken. Inbegrepen: Blokhutprofiel van 28mm dik scandinavisch vuren hout, overschilderbaar, een dubbele deur met helder veiligheidsglas 3mm dik, boven … € 1. Staat op PVC palet dus komt nooit iets aan.


GRATIS LEVERING OVER GANS BELGIE Lengte: 314cm Diepte: 276cm houtdikte dak: 16mm . Glazen schuifwand voor uw veranda, afdak of balkon.

Sliding doors: (glazen schuifwanden) stijlvol afsluiten van uw blokhut of tuinhuis. BTW GRATIS THUISLEVERING IN BELGIE EN NEDERLAND. Kurkdroog en goede kwaliteit. Locatie: burgh-haamstede.


Waar op letten bij een tuinhuis kopen ? Een blokhut heeft een molenwiekverbinding (zijkanten waarbij de uiteinden van de planken over elkaar vallen). Als u uw tuinhuis of blokhut als verblijfsruimte gebruikt , raden wij aan deze te isoleren. Tuinhuizen kopen bij HORNBACH. Een tuinhuis van hout koop je voordelig bij HORNBACH.


Een houten tuinhuis , ook wel blokhut , is multifunctioneel. Gebruik je tuinhuis bijvoorbeeld voor de opslag van je tuinkussens. U wilt een mooi en duurzaam tuinhuis kopen ? Bij Fonteyn hebben wij een groot aanbod tuinhuizen geschikt voor iedere wens, portemonnee en tuin ! Breng een bezoek aan ons ruim opgezette blokhutten dorp.


Zo krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden.

Onze medewerkers helpen u graag bij het . Met een goede tuinopslag, hoef je echt niet tegen de barbecue of de grasmaaier aan te kijken wanneer je deze niet gebruikt. Je zet het gewoon netjes, droog en beschermd weg. Voor elektrisch tuingereedschap, tuinmeubels en fietsen kun je een gezellige blokhut in de tuin zetten.


Maar wist je dat Praxis ook hele handige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts